1 av 9: Ett annat av vardagsrummen. Foto: Evan Joseph/Corcoran
2 av 9: Det äkta paret Emily Blunt och John Krasinski
3 av 9: Ett av vardagsrummen med vackra blå fotöljer. Foto: Evan Joseph/Corcoran
4 av 9: Matsalen med rum för åtta personer. Foto: Evan Joseph/Corcoran
5 av 9: Köket domineras av en köksö. Foto: Evan Joseph/Corcoran
6 av 9: Altanen med ingen insyn. Foto: Evan Joseph/Corcoran
7 av 9: Ett av de sju sovrummen. Foto: Evan Joseph/Corcoran
8 av 9: Ytterligare ett av sovrummen. Fyra av de finns på fjärdje våningen. Foto: Evan Joseph/Corcoran
9 av 9: Badrummet är i marmor. Foto: Evan Joseph/Corcoran

Hollywood-skådisen Emily Blunt säljer sitt lyxiga hem

Skådespelarna och äkta paret Emily Blunt och John Krasinski säljer sitt hem – ett townhouse i New York. Priset? 64 miljoner kronor.

Townhouset ligger i Brooklyn i New York och byggdes 1909 i fransk nyrenässans-stil. Ett townhouse är en villa som likt ett radhus sitter ihop med andra villor. 

I stenhuset med fyra våningar och 500 kvadratmeter finns 16 rum, bland annat sju sovrum, tre och ett halvt badrum samt flera vardagrum och en matsal. Det är ett ljust och luftigt hem i ljusa toner, med stora fönster och trä- och marmorgolv. 

LÄS OCKSÅ: Se Mel Gibsons galna hem

Lever som nomader

Den vackra trätrappen leder upp till andra av fyra våningar. Foto: Evan Joseph/Corcoran

Har levt som nomader och inte varit i huset

I badrummen finns handfat och badkar i marmor och i vardagsrummet och matsalen är även de öppna spisarna i marmor. Fönstren i vardagsrummet ramas in av bokhyllor. Köket är naturvitt med en köksö som dominerar. 

Genom fönster och dörrar i glas syns altanen och trädgården. I huset finns även en balkong och bibliotek, hemmagym och flera walk-in closets. Med andra ord är det ett drömhem. 

Paret har enbart bott i huset i två år, men enligt John Krasinski har de inte spenderat mycket tid i huset och därför säljer de det. 

– Vi har levt som nomader ett tag, men så är det att vara skådespelare. Det här huset är så speciellt – någon som kan bo i det hela tiden borde äga det, säger han till Wall Street Journal.

LÄS OCKSÅ: NHL-proffset säljer sitt galna palats i Gävle – kika in! 

 

Hon mest känd för ”Djävulen bär Prada”

I matsalen finns en öppen spis i marmor. Foto: Evan Joseph/Corcoran

Skådespelerskan Emily Blunt är känd för filmer som ”Djävulen bär prada”, ”Jane Austen Book Club” och förra året spelade hon huvudrollen i ”Kvinnan på tåget” mot svenska skådespelerskan Rebecca Ferguson. John Krasinski å sin sida är känd även som komiker. Han var med i den amerikanska versionen av tv-serien ”The office” och har även haft roller i filmer som ”Something borrowed” och ”Away we go”. Paret träffades 2008, gifte sig två år senare och har två barn tillsammans. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!