Efter träpenisen i Hagfors – nu liggs det

Förra veckan siktades en enorm träpenis i Blinkenbergsparken i Hagfors i Värmland. Under onsdagen visade sig ännu ett erotiskt konstverk, fast längs Dalavägen.

1 av 2: Förra veckan siktades en enorm träpenis i Blinkenbergsparken i Hagfors i Värmland. Under onsdagen visade sig ännu ett erotiskt konstverk, fast längs Dalavägen.

– Det kan ju vara någon som försöker spinna vidare på förra veckans penis, säger Nathalie Andersson på samhällsbyggnadsavdelningen.

Foto: Hagfors kommun / Facebook

2 av 2: – Det kan ju vara någon som försöker spinna vidare på förra veckans penis, säger Nathalie Andersson på samhällsbyggnadsavdelningen.

Det har hänt igen – igen!

Vad som började med träpenisar har utvecklats till fullbordade samlag.

Den erotiska konsten blommar likt aldrig förr i Hagfors, Värmland.

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Förra veckan siktades en enorm träpenis i Blinkenbergsparken i Hagfors i Värmland, vilket förbryllade kommunens medarbetare. Och nu har det hänt igen – igen, vilket Värmlands Folkblad var först med att rapportera.

Längs Dalavägen i Hagfors kunde de förbipasserande på onsdagsmorgonen se två dockor idka samlag med varandra. Om det är samma konstnär är oklart i nuläget, men konsten går onekligen hand i hand.

– Det kan ju vara någon som försöker spinna vidare på förra veckans penis, säger Nathalie Andersson på samhällsbyggnadsavdelningen.

LÄS MER: Ta över Lars Lerins fantastiska hus på ön 

Inte i klass med träpenisen

Skapelsen betraktar man denna gång som nedskräpning, berättar Nathalie Andersson.

Det är inget de kommer att spara på.

– Den var inte i så bra skick och föll isär när vi kom fram. Så den slängde vi, säger Andersson.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande