Aldrig tidigare har det varit så lätt att jobba hemifrån

Drömmer du om att slippa gå till jobbet?

Drömmer du om att slippa gå till jobbet varje dag?

Nu har du chansen att styra om ditt liv helt o hållet.

Så här cashar du in pengar utan att lämna hemmet!

Om du inte älskar tanken att rusa till jobbet varje dag, kan du skatta dig lycklig. Det har aldrig tidigare varit lättare att jobba hemifrån. Miljontals människor har valt det livet och gör det varje dag, bara i USA är det fler än 40 miljoner människor. Om du inte vill göra det på heltid kan det vara en bra extrainkomst.

LÄS MER: Julia och Marcus bor i en husbil med barn och hund

Det enda du egentligen behöver är en dator och internetuppkoppling, några grundläggande kunskaper, samt en stark vilja och bra attityd. Här får du några exempel på sysselsättningar som du kan tjäna pengar på utan att lämna hemmet! Använd sen nätet och googla runt, hitta företag som matchar sysselsättningen och sök kontakt. Marknaden är enorm! Kanske kommer du på fler hemmajobb?

Trött på att gå till jobbet varje dag? Såhär kan du tjäna pengar – hemifrån! Foto: Peopleimages / GETTY IMAGES E+

1. Delta i undersökningar

Det kan vara allt från statistiska undersökningar till att svara på frågor om shoppingvanor eller provtesta produkter.

2. Hemsidetestare

Många företag betalar folk för att testa deras hemsidor för att försäkra sig om att de är intuitiva och lätta att navigera. Det tar inte heller lång tid.

3. Gör Youtube-videos

Att göra filmklipp som visar hur man gör olika saker på smarta annorlunda sätt är populärt. Lägger du ut dem på Youtube får du betalt om det går bra. Man får mellan cirka 8 och 17 kronor per 1000 klick. Populära klick kan hamna på mellan 20 000 till 300 000 visningar, eller ännu högre. Och då kan det bli en bra slant. Sök på Youtube och få inspiration!

Foto: GETTY IMAGES

4. Säljare

Man samlar ihop ett gäng hemma för att sälja ett företags produkter som kan vara alltifrån smink till böcker, hälsoprodukter och vin. Med tiden bygger man upp ett kundregister. Du kan välja själv hur mycket du vill jobba och får betalt på provision. Eller så kan man sälja per telefon åt olika företag, hemifrån.

5. Telefonsköterska

Har du en sjuksköterskeexamen finns det flera företag som du kan jobba för på hemmabasis. Kolla runt!

6. Lärare på nätet

Online-lärare är något som blir mer och mer efterfrågat. Många vill läsa på distans och en del barn kan inte heller delta i den vanliga undervisningen. Sedan finns det massor av privata instutitioner med kurser för vuxna som vill läsa på distans. Här behöver du inte alltid ha en fullständig lärarexamen, det kan räcka att du är specialiserad i något ämne som ett visst språk och kan dokumentera det. Ta kontakt med olika utbildningsföretag.

LÄS MER: De sålde allt – byggde ett hus på 19 kvadrat

7. Läxhjälp på nätet

Detta är en marknad som exploderat. Ta kontakt med alla läxhjälpsföretag och hör dig för.

FOTOLIA Foto: Telefonintervjuare hemifrån. Det kan handla om det mesta och ersättningen betalas oftast ut som timlön.

8. Intervjuare

Telefonintervjuare hemifrån. Det kan handla om det mesta och ersättningen betalas oftast ut som timlön.

9. Blogga

Att blogga är populärt i dag. Lyckas du få många läsare kan du kontakta företag för annonsering och därigenom få pengar. Eller så kan du bli sponrad på olika sätt. Det finns bloggare som tjänar både extremt mycket och andra hyfsat. Det gäller att hitta sin nisch, och ha tålamod.

10. Daytrading

Är du intresserad av och kunnig i aktier är det något som du kan tjäna stora pengar på att jobba med hemifrån. Här behövs naturligtvis ett startkapital från början.

11. Fotografering

Det går att få en extrainkomst på detta även om du inte är en känd fotograf. Har du fotointresset och är någorlunda duktig på att fotografera kan du skapa en sida där du lägger ut bilder till försäljning. Allt i från resor, till vardagsbilder, konstnärliga bilder, detaljbilder, porträtt, genrebilder. Varje gång någon köper din licens till att använda foton får du betalt. Tidningar och olika sorters reklam söker ofta bilder till bra pris, efterfrågan är stor.

Foto: Monkeybusinessimages / GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO ISTOCKPHOTO

12. Skrivjobb

Tycker du om att skriva och göra research? Det kan exempelvis vara reseberättelser, beskrivningar av föreställningar, hotell, restauranger etc.

13. Översättare

Massor av privatpersoner och företag söker översättningshjälp.

LÄS MER: 11 prylar som gör det roligare på jobbet