Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 6
2 AV 6
3 AV 6
4 AV 6
5 AV 6
6 AV 6

Dockhuset som kostar 100 000 kr på Blocket

100 000 kronor kostar det i särklass dyraste dockhuset som säljs på Blocket just nu, men för pengarna får du rejält med utrymme för dina dockor. I huset som har byggts för hand under en tioårsperiod finns delar som är insamlade från hela Europa.

– Tre stycken har varit intresserade, jag sitter och väntar på att en rikskändis ska ringa tillbaka, säger dockhussäljaren Tommy till LEVA & BO.

"Fullständigt unikt dockhus, det enda i sitt slag", börjar annonsen för Blockets i särklass mest exklusiva dockhus just nu. Tommy i Mora, som säljer huset berättar att det är hans föräldrar som har byggt och inrett huset under tio år på 70- och 80-talet. Med hjälp av delar som de har samlat in från hela Europa har de skapat ett detaljrikt och ombonat hem i miniatyr.

Tre personer intresserade

Intresset för det unika huset har inte låtit vänta på sig. När annonsen legat ute i två dagar är det tre personer som har hört av sig och varit intresserade.

– En ringde och erbjöd mig sin bil för huset, men det var jag inte intresserad av, jag vill ha rena pengar. Just nu sitter jag och väntar på en rikskändis som är intresserad och som ska ringa tillbaka, berättar säljaren Tommy för LEVA & BO.

"Såg ett liknande för 500 000"

Att få huset sålt tror inte Tommy ska bli några problem.

– Jag såg ett liknande hus som bara hade sex rum säljas på E-bay och det fick de 500 000 kronor för, säger Tommy.