ANNONS

Innehåll från Serla

Därför ska du inte använda toalettpapper i köket

Att köpa hushållspapper är något som många glömmer när de är i affären. Det här gör att toalettpappret tar sig ut ur badrummet och in i våra kök – vilket inte är optimalt.

Andra har också läst

Smart val för både dig och miljön – läs mer om Serla här

 

Ett kök utan hushållspapper är som kärlek utan kyssar. När den där lilla olyckan är framme är det så smidigt att rädda upp spillsituationen med hushållspapper. Ändå glömmer många bort att lägga rullarna i korgen när de handlar. Det här resulterar i att 68 procent av svenskarna använder toalettpapper i köket.

Starkare papper och bättre absorptionsförmåga

Förutom att det kanske inte känns så trevligt att hämta en rulle mjukt toalettpapper från badrummet så tar det tid – och är inte ens i närheten lika effektivt som ett bra hushållspapper. Serla har ett stort sortiment av miljövänliga varianter som är gjorda för att användas just i köket.

Deras hushållspapper är starka, vilket innebär att de inte luckras upp på samma sätt som toalettpapper. Det här är en nödvändighet för att torka upp tuffare fläckar som fett och olja. Att de sedan har en betydligt bättre absorptionsförmåga är en självklarhet för att effektivisera rengöringen.

Ännu fler fördelar

Det starka och absorberande pappret är självklarheter för Serlas hushållspapper – men det finns fler fördelar. Genom att välja deras produkter gör du också ett aktivt miljöval. Det mesta pappret är nämligen lokalproducerat, gjorda av fiber från returpapper och förpackningarna är tillverkade av sockerrör. Svanenmärkningen garanterar även att produkternas miljöpåverkan är liten, från råvara till avfall.

Serla kompromissar inte med kvaliteten – läs mer här

 

FAKTA: Vilket hushållspapper passar dig?

Serla har ett stort sortiment av hushållspapper där alla har en sak gemensamt: De är snälla mot miljön. Vilket hushållspapper passar dig?

Serla Miljöval hushållspapper
Korta ark gör att rullen räcker längre, vilket är både smart och hållbart. Nu har hushållspappret även blivit ännu starkare.

Serla Miljöval Maximeter hushållspapper
Varje rulle har hela 200 korta ark, vilket gör att du effektivt kan hantera allt spill. Ekonomiskt och smidigt!

Handy
Den smidiga förpackningen, gjord på sockerrör, gör att du enkelt kan ta papper med en hand. Perfekt när dina händer är kladdiga. Handy erbjuder drygt 50 procent mer papper än Serlas klassiska hushållsrulle.

Serla XXL
För dig som vill ha ett starkt papper som håller länge. Serla XXL är perfekt vid rengöring av lite tuffare fläckar, som fett och olja.

Ovan artikel är framtagen av Brand Studio och Serla och ej en artikel av LEVA&BO

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande