Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Innehåll från Samsung

Surfplattan som gör ditt kök finare

En digital anslagstavla som visar både tid, temperatur och dina favoritfoton. Tack vare funktionen Daily Board blir nya Samsung Galaxy Tab S4 en naturlig och central del av det uppkopplade hemmet.

Sugen på nyheten Samsung Galaxy Tab S4? Läs mer här och se bilderna

 

Trots att surfplattan ofta delas av flera familjemedlemmar är det lätt hänt att den ligger bortglömd i en hylla och samlar damm när den inte används. För att den alltid ska komma till användning kommer nya Samsung Galaxy Tab S4 med funktionen Daily Board som visar valfria foton, väder och tid. Med hjälp av det skräddarsydda stället kan du ha den stående och alltid på.

 

– När du ställer surfplattan i laddningsstället går den in i Always On-läge, vilket innebär att du aldrig behöver mötas av en svart skärm. Om du inte vill att den ska stå på när ni är på jobbet eller i skolan är det bara att sätta på timern, förklarar Ardelan Sohrevardi, Product Manager Tablet & Wearables på Samsung, och fortsätter:

 

– Eftersom många tycker att det är störande att behöva trycka in en kabel vid laddning, har vårt ställ en magnetisk koppling. Något som gör det enkelt att koppla i och ur plattan.

 

Hjärtat i det digitala hemmet

Ardelan Sohrevardi beskriver Galaxy Tab S4 som en central del av det uppkopplade hemmet. Själv har han den uppställd på köksbänken för att alltid ha tillgång till en digital anslagstavla.

 

– Behöver jag snabbt anteckna något använder jag mig av S Pen som följer med surfplattan på köpet. Med den kan du få ner dina idéer direkt på den låsta skärmen. Pennan ska inspirera till kreativitet, och passar även de allra minsta som kan använda surfplattan som ett ritblock.

 

Personliga profiler

För att alla familjens medlemmar ska kunna ha sina egna inlogg till olika appar och sin egen browserhistorik kommer Galaxy Tab S4 med ett Multi User Mode, som låter familjen ha upp till åtta personliga profiler.

 

– Med den här funktionen slipper du oroa dig för om du har glömt att logga ut ur exempelvis Facebook. Så länge du stänger av skärmen kan ingen annan få tillgång till ditt eget specifika konto, säger Ardelan Sohrevardi och tillägger:

 

– I Galaxy Tab S4 är det även extra smidigt att logga in. Istället för att komma ihåg ett lösenord behöver du, tack vare ansiktsigenkänning och iris-scanning, bara titta på surfplattan för att loggas in.

 

Sugen på nyheten Samsung Galaxy Tab S4? Läs mer här och se bilderna