ANNONS

Skapa ett eget konstgalleri – med din tv

Konstverk förgyller väggarna i ditt hem och är ett enkelt sätt att framhäva din personliga stil och smak. 

Nu finns ett enkelt sätt att skapa ditt eget personliga konstgalleri – och att byta ut motiven när du tröttnar på den. 

EXTERN LÄNK: Mer än bara design-tv – upptäck Samsung Lifestyles produkter för ditt hem 

Konst har traditionellt varit något man investerar i och sedan får tavlorna hänga där på väggen för alltid. Men tiden när man inredde ett rum och sedan lät det vara så är definitivt förbi. Dagens moderna människor vill variera sig och det gäller även inredningen, i såväl möbler som färgval och det som sitter på väggarna. 

Samsungs design-tv The Frame gör det lättare att skapa den känsla du vill ha i ditt hem, igen och igen och igen. Den är nämligen designad för att passa in i alla typer av hem och liknar mer en exklusiv tavla än en tv. Ramen runt tv:n ser ut som en tavelram och går att köpa i flera olika färger, som lätt kan bytas ut om du skulle vilja ändra om där hemma. 

Den hängs på väggen som resten av dina tavlor och för den som inte vet att det är en tv är det faktiskt lätt att missta den för ett vanligt konstverk – i alla fall när den är avstängd. 

Välj mellan över 1200 olika motiv

The Frame har nämligen designats för att matcha din stil och komplettera inredningen. När den är avstängd sätts funktionen Art Mode igång och i stället för dina favoritprogram eller filmer visas konst på tv:n. Art Store gör det möjligt att samla på konst och fotografier från flera av världens ledande konstgallerier, och för närvarande finns över 1200 motiv att välja mellan (för att få tillgång till samtliga motiv krävs en prenumeration). 

Om du har svårt att välja vad som ska visas föreslår tv:n konstverk baserat på dina tidigare val. 

Smart teknik gör att konsten alltid presenteras på bästa sätt

The Frame är utrustad med ljussensor som gör att skärmens ljusstyrka och färgton balanseras automatiskt oavsett om det är dag eller natt. Rörelsesensorn gör att skärmens sätts igång när du är i närheten, men stängs av när ingen är där för att spara energi.

Smart tv med QLED-design

The Frame är självklart inte bara ett konstgalleri i miniatyr utan också en design-tv av högsta klass. Den finns i sex storlekar, från 32 tum till 75 tum, vilket gör att den passar in i alla typer av rum. Samsungs uppskattade QLED-design finns i samtliga modeller, vilket ger 100 procent färgvolym och hög kontrast

EXTERN LÄNK: Upptäck fler av fördelarna med The Frame 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och och ej en artikel av LEVA&BO

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!