ANNONS

Innehåll från Samsung The Frame

Därför ska du använda din tv som inredningsdetalj

Tiden då vi försökte gömma tv:n i möbleringen är förbi.

Med dagens smarta designtv:s finns det flera goda skäl att låta den synas och ta plats. 

EXTERN LÄNK: Dags att köpa ny tv? Du hittar allt om Samsungs Lifestyle-tv:s här 

Glöm stora klumpiga tv-apparater som tar plats och inte passar in i vardagsrummet. I dag behöver vi inte försöka möblera bort tv:n eller i värsta fall gömma den. I dag finns nämligen tv-apparater som blir ett designföremål och en inredningsdetalj i sig.

Samsung har tre designade tv-apparater i sitt Lifestyle-segment, och de är alla inredningsintresserades dröm. Förutom att ha den senaste tekniken förgyller de också ditt hem med sin design, och kan både smälta in på ett naturligt sätt och ta plats. 

The Frame kombinerar tv med konst

Samsungs The Frame är snygg oavsett om den är påslagen eller av. Den är utformad för att se ut som en elegant tavla med sin tunna ram. Ramen går att köpa i flera olika färger och kan enkelt bytas ut med små magneter, vilket gör att du alltid kan anpassa den efter stil i hemmet eller humör. 

The Frame hängs på väggen precis som dina tavlor och smälter in från alla vinklar. Med smarta ”No gap wall-mount” blir det nästan inget mellanrum mellan väggen och tv:n. 

Men det är inte bara ramen som ser ut att komma från ett konstgalleri. Även motivet i ramen gör det – när tv:n är avstängd. Funktionen Art Mode förvandlar den till ett konstverk och med Art Store kan du samla på konst från ledande internationella konstgallerier och skapa din egen privata konstsamling. Där finns fler än 1200 målningar och fotografier, både klassiska och moderna, som du får tillgång till genom en prenumeration. När du har tröttnat på ett konstverk byter du enkelt till ett annat – det har aldrig varit så enkelt att uppdatera konsten på väggarna. 

Det går också att ladda upp dina egna foton från mobiltelefonen eller ett USB-minne. 

Skippa tv-bänken och trolla bort den svarta skärmen

Tv:n The Serif kan placeras var som helst i ditt hem och den är lika snygg. Tack vare sin minimalistiska siluett är den vacker oavsett från vilket håll du ser den, och med det eleganta svarta golvstativet slipper du en stor och klumpig tv-bänk eller att ha något på väggen. Ställ den mitt i rummet, i ett hörn, på en bänk utan stativet – eller flytta runt den. Den passar extra bra i rum med snedtak där det vanligen inte går att hänga upp en tv på väggen och en tv-bänk oftast inte ryms. Med The Serif kommer bara möjligheter, inga begränsningar. 

Precis som The Frame har sitt Art Mode har The Serif Ambient Mode, för att ge ett mer harmoniskt intryck när den är avstängd. Här kan du visa bilder och användbar informations som exempelvis vädret eller nyhetsrubriker. 

Roterbart i 43 tum

Sist ut i Samsungs Lifestyle-segment, men absolut inte minst (det är The Frame 32 tum) är The Sero. Det är något så unikt som en roterbar tv-skärm, som är anpassad för mobilt innehåll. Tv:n roterar i enlighet med det du tittar på, därför kan du vara säker på att du kan njuta av allt du har på mobilen i ett större format.  (Kräver Samsung Galaxy mobil med Android 10 eller senare. För manuell rotationt används fjärrkontrollen). Den passar för både tv-underhållning, spel, sociala medier och musiklyssning och tack vare den smarta designen passar den in i alla hem. Eftersom det går att montera på hjul kan du enkelt flytta The Sero i ditt hem. Spela tv-spel i soffan, ta upp recept på skärmen och ha den i köket eller rulla in den i sovrummet när du vill slumra till en film eller lyssna på lite avslappningsmusik. Eftersom The Sero har ett integrerat ljudsystem av högsta klass behöver du inte tumma på kvaliteten på ljudet, och du har allting i din tv. 

Slipp fula kabelhärvor

Samsung har också tänkt på hur du ska kunna undvika kabeltrasslet bakom tv:n, vilket annars kan vara en anledning att gömma tv:n. Alla anslutningskablar döljs nämligen enkelt med One Connect Box. Boxen har en tunn optisk kabel och är den enda sladd som kommer att synas. 

Du behöver inte välja mellan design och teknik

Nu tänker du kanske att snygg design innebär sämre teknik, men så är inte fallet med här. Alla Samsungs Lifestyle-tv:s är smarta och utrustade med QLED-teknologi. Det innebär att de förmedlar över en miljard färgnyanser och lyfter fram varje detalj, oavsett om bilden är ljus eller mörk. The Frame och The Serif är också utrustade med en ljussensor som känner av omgivningsljuset och automatiskt balanserar skärmens ljusstyrka och färgton så att både konsten och tv-programmet eller filmen presenteras på ett naturligt sätt.

EXTERN LÄNK: Mer än bara design-tv. Upptäck Samsungs Lifestyle – designad elektronik för hemmet 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Samsung The Frame och ej en artikel av LEVA&BO

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!