ANNONS

Innehåll från Samsung The Frame

6 fördelar med den senaste designtv:n

Snygg och prisbelönt design, smarta funktioner och den senaste tekniken som lyfter ditt tv-tittande. 

Med den senaste versionen av The Frame har Samsung skapat en tv som kommer att lyfta ditt hem, oavsett vilket rum du placerar den i. 

Här listar vi 6 fördelar med tv:n alla pratar om. 

EXTERN LÄNK: Dags att köpa ny tv? Här hittar du all info om The Frame. 

1. Minimalistisk design som passar in i alla hem

Samsungs The Frame utmanar alla dina föreställningar om hur en tv ska se ut. Den är designad som en klassisk tavelram som går att köpa i flera olika färger. Därför är det lätt att välja en ram som passar med just din inredning – och om du gör om hemma är det lätt att byta ram då de fäster mot tv:n med hjälp av små magneter. Den unika designen har tidigare vunnit CES Innovation Award och tv:n har rekommenderats som mycket bra köp av både Ljud & Bild och tidningen Hemmabio. 

2. Du VILL titta på den när den är avstängd

En avstängd tv är inte så rolig tänker du kanske, med sin stora svarta yta. Och det må vara sant när det gäller andra tv-apparater, men inte The Frame. När du stänger av tv:n förvandlas den nämligen till ett konstverk tack vare ArtMode och The Frame blir en snygg tavla på din vägg och något du verkligen vill visa upp. Om du vill utöka urvalet kan du teckna ett abonnemang och få tillgång till  fler än 1200 olika konstverk och fotografier. 

3. Den senaste tekniken lyfter upplevelsen

Eftersom The Frame är utrustad med den senaste QLED-teknologin behöver du inte välja mellan design och teknik. Med Samsungs Quantum Dot-teknik får du 100 procent färgvolym och den nya Dual LED-ger en djupare kontrast och en bredare betraktningsvinkel. Med Adaptive Picture anpassar sig bilden efter ljuset i rummet, för att ge en bra bild under dygnets alla timmar. Den breda betraktningsvinkeln gör att du får en lika bra upplevelse oavsett var i rummet du sitter, så det gör inget om du får den sämsta platsen i soffan och behöver kolla på filmen snett från sidan. 

4. Smarta funktioner som gör det lilla extra

Ett vanligt irritationsmoment när man tittar på en film är att man får höja ljudet för att höra dialogen ordentligt. Med AVA (Active Voice Amplifier) analyseras omgivningsljudet i realtid och om det registreras ett störande bakgrundsljud som till exempel en dammsugare så höjer tv:n volymen för just talfrekvenserna så att man får en chans att följa dialogen trots det tillfälliga oljudet. 

The Frame har också funktionen Multi View som gör att du kan visa två olika bildkällor samtidigt. Kolla på en serie och köra ett träningspass under tiden? Inga problem. Eftersom det är en smart-tv kommer du enkelt åt alla dina appar och streamingtjänster på skärmen. 

5. Den passar i alla typer av rum

Oavsett om du bor i ett slott eller en koja, eller om du vill ha tv:n i vardagsrummet, i sovrummet eller i köket finns det en The Frame som passar. Den finns nämligen i många storlekar, i år finns den också i 75 tums storlek. The Frame har också fått ett mindre tillskott på 32 tum. Den skiljer sig från sina större syskon på en del punkter, men de viktigaste funktionerna, som Art Store och utbytbara ramar har de gemensamt. Dessutom kan 32 tums Frame placeras vertikalt för den som vill låta den visa ett stående konstverk.

 

6. Slipp kabelhärvan

Det är inte bara designen som är minimalistisk, även installationen är det. Alla kablar döljs i One Connect Box, och den enda kabel som syns är en tunn optisk kabel. Med The Frame är kabeltrassel bakom och nedanför tv:n ett minne blott. 

EXTERN LÄNK: Upptäck Samsung Lifestyle – ett sortiment av designade hemelektronik till ditt hem. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Samsung The Frame och ej en artikel av LEVA&BO

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!