ANNONS

Innehåll från Elgiganten

4 sätt att skapa vintermys med din tv

Hösten övergår till vinter och den mörka årstiden bjuder in till långa hemmakvällar framför tv:n med familj och vänner.
Med några enkla medel kan du skapa en lugn och ombonad stämning hemma – som ger dig ro att inta mysposition i soffan.

Andra har också läst

Vardagsliv med familjen, långfilmskväll med bästa kompisen eller seriemaraton uppkrupen i tv-soffan under en filt. Ju mörkare och kallare det är ute desto mer tid vill vi tillbringa inomhus och längtan efter att skapa en varm atmosfär i våra hem är stor.
Här är några tips på hur du kan skapa rätt vinterstämning hemma med hjälp av tv:n.

En riktigt snygg design-tv blir hemmets mittpunkt. The Frame är den stilrena tv:n som förvandlas till en tavla när den är avstängd

1. Låt tv:n bli en inredningsdetalj

Göm inte undan tv:n utan låt den i stället få vara hemmets mittpunkt så att du kan njuta av den fullt ut när det är tv-dags.

Det finns ett stort utbud av nya tv-modeller som är designade för att enkelt passa in i inredningen. Samsungs The Frame blir till exempel en tavla när du inte tittar på den och kan dessutom varieras med olika ramar för att passa just din stil och smak.
– The Frame sticker ut med sin unika design. Det finns såklart många fina Samsung tv-apparater att välja mellan, men ingen smälter in i hemmet på samma vis som The Frame, säger Tommy Ahlvin, assisterande försäljningschef tv på Elgiganten.

Samtidigt kommer det också nya lösningar på hur du ska undvika kabeltrasslet bakom tv:n. Med smart upphängning, ett snyggt stativ och Samsungs "One Invisible Connection", som trollar bort alla sladdhärvor och i stället ansluter din tv via en box med en tunn optisk kabel, kan tv:n bli en möbel som du kan vila blicken på – både när den är på och när den är av.

2. Så får du ut mer av din tv-kväll

För att kunna maxa hemmakvällarna i tv-soffan är det viktigt att skapa rätt förutsättningar. Se till att ha tv:n i ögonhöjd och att det finns utrymme för alla som tittar att sitta bekvämt på lagom avstånd från tv:n och utan att få bilden skymd.

Vill du verkligen lyfta filmupplevelsen är det också bra att satsa på ljud- och bildkvalitet. Den nya modellen av Samsungs The Frame har utrustats med
QLED-teknologi, som förmedlar över en miljard färgnyanser och lyfter fram varje detalj oavsett om bilden är ljus eller mörk.

3. Samlas runt tv:n – även när den är avstängd

Du kan också låta tv:n få stå i fokus även när du inte tittar på film eller tv. När det är dags för släktkalaset kan du till exempel passa på att visa upp guldkornen ur ditt fotoalbum, som du annars mest håller för dig själv i din smarta telefon.

Tack vare tavelfunktionen hos The Frame kan tv:n dessutom förvandlas till ett konstgalleri när den är avstängd och du kan njuta av målningar och motiv som ger den önskade stämningen i ditt hem, oavsett om det är dags för adventsfika, barnkalas eller nyårsfest. I Samsungs Art Store finns ett stort urval av tavlor och fotografier att välja bland och du kan skapa bildspel som styr vad som visas.

4. Smarta funktioner ger extra mys

Det finns också nya smarta funktioner som gör att tv:n integreras ytterligare i din hemmamiljö.

När The Frame är i Art Mode slås den på automatiskt när du är i närheten tack vare en inbyggd rörelsedetektor. The Frame är även utrustad med en ljussensor som ställer in ljusstyrka och färgtemperatur för att ge en så realistisk bild som möjligt. Bilden anpassas även efter ljusförhållandet i rummet. Det kan vara praktiskt om du till exempel har tv:n i ett nedsläckt sovrum och inte vill att skärmen ska lysa upp hela rummet.

En modern tv som förvandlas till hemmets snyggaste konstverk. Läs mer om design-tv:n The Frame här

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Elgiganten och ej en artikel av LEVA&BO

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande