ANNONS

Innehåll från LEGO® DUPLO®

Lekfulla knepen för ett stilrent hem

Tänk nytt och ta ut svängarna lite när du ska göra om hemma. Här är våra bästa tips för ett lekfullt och stilrent hem.

Det behöver inte kosta skjortan att göra om i ditt hem. Med några smarta knep kan du bli mer lekfull i din inredning och samtidigt få till ett stilrent hem. Tänk så här:

1. Visa personliga inredningsdetaljer
Låt barnens egna skapelser ta plats på en hylla eller vägg. LEGO® DUPLO® Klosslåda och Alfabetslastbil har fina ljusa nyanser och pastelliga färger. Det ger en härlig värme i hemmet och det syns vilka som verkligen bor där. Passar lika bra i vardagsrummet som i barnens rum.

 


2. Hitta balansen
En djurlampa eller lekfull tavla ger rummet en ny spännande atmosfär. Plocka sedan upp någon del av färgskalan och matcha i exempelvis gröna växter, färska blommor eller en kudde. Låt större möbler, som soffan, skapa balans i åt detaljerna.


3. Ordning och reda.
Satsa på enhetlig förvaring. Trälådor är snyggt och praktiskt, fina korgar för småsaker eller en snygg men enkel hylla att placera böcker och lådor på.

Tips! Vissa leksaker, som LEGO DUPLO, blir snabbt barnens favoriter. Förvara dem i snygga lådor på golvet eller långt ner på en hylla så att ditt barn snabbt och enkelt kan plocka fram det själv. Och förhoppningsvis även plocka undan efter sig.4 . Våga lite mer
Våga testa olika material och färger. Men en enkel och ren basfärg i till exempel trä eller vitt är det fint med färgglada inredningsdetaljer som bryter av.

Fakta: LEGO DUPLO

DUPLO har funnits i 50 år och passar alla små barn som vill utforska leken med färg och form. DUPLO främjar allt från finmotorik till social förmåga, så väl som inspirerar och stimulerar barns fantasi. DUPLO Lekrum och Sovrum passar barn i åldrarna 1,5-4 år.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och LEGO® DUPLO® och ej en artikel av LEVA&BO

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!