ANNONS

Innehåll från LEGO® DUPLO®

Härliga pasteller i hemmet – så fixar du stilen

I vår tar ljusa pasteller över våra hem. Från fräsch väggfärg till samstämda detaljer i toner av gult, turkost, rosa och grönt.

Utforska LEGO® DUPLO® nyheter i pastell!

 

Säsongens inredningstrender är många, och kulörer i pastell står högt upp på trendkartan. Pastellfärger mjukar upp ett rum och bidrar till en ljus och luftig känsla. Beroende på vilka undertoner som ligger i den valda pastellkulören kan du klä hela ditt hem i pasteller. Medan grå undertoner som i exempelvis duvblått och mauve kan användas för att skapa en mer elegant och sober stil i vardagsrummet, så passar pudriga nyanser särskilt bra i barnrum.

Detaljerna i fokus

Pudriga pasteller är både harmoniskt och lekfullt på samma gång, och barnrum får ju gärna vara livligt inredda vad gäller både färg och möbler. Men om det inte lockar att måla ett helt rum i pasteller kan du med fördel jobba med detaljerna istället – det kan ge minst lika mycket effekt för helheten. En vas med fina blommor, ett roligt print, en snygg skrivbordslampa och en färgglad gardin får rummet att kännas som ett paradis i pastell.

 

Lekfull inredning

Eftersom barn även har en massa roliga leksaker som ligger framme blir det extra fint om även de kan bli en del av inredningen. En nyhet i år från LEGO DUPLO är pastellfärgade klossar som uppmuntrar barnen att utforska fantasifull lek och praktisk kreativitet. Klossarna smälter in i ett rum med ljusa toner och bidrar både som en snygg detalj och som skoj för leken. Varför inte sätta upp en hylla på väggen där ditt barn kan låta sin senaste kreation byggd av DUPLO klossar stå på display? Det blir ett roligt sätt för ditt barn att stolt få visa upp sakerna hen bygger, samtidigt som det är ett enkelt sätt att förändra inredningen på.


Fakta: LEGO DUPLO

Barn kan leka med DUPLO redan från ett års ålder. Genom att leka med DUPLO främjas allt från finmotorik till social förmåga och inspirerar och stimulerar barnets fantasi.

Botanisera bland fler klossar och byggsatser från LEGO DUPLO här

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och LEGO® DUPLO® och ej en artikel av LEVA&BO

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande