ANNONS

Innehåll från Amazon

Sommarens inredningsdetaljer – inspirerat från djur- och naturlivet

Trädetaljer och djurmotiv. Gröna växter och exotiska mönster. 

Låt dig inspireras av djur- och naturinspirerade inredningsdetaljer. 

– och välkomma in sommaren i hemmet. 

Bläddra bland ett stort utbud av heminredning på Amazon.se  

Ledorden för trendig heminredning har varit vitt, beiget och grått – och gärna monokromt. Nu blåser det somriga vindar och vi inspirerar av exotiska frukter, gröna växter och djurriket. 

Det behöver inte vara svårt att implementera denna inredningsstil i ditt hem – det räcker med ett duschdraperi med leopardmotiv eller dricksglas med dekorativa citroner. 

Vi har granskat utbudet av djur- och naturinspirerad inredning och valt ut några stilrena och unika detaljer som kommer få ditt hem att kännas både levande och inspirerande. 

Inredningsdetaljer med tema djur och natur

Duschdraperi med leopardmotiv 

Pris: 335 kronor

Klicka hem duschdraperiet här 

Implementera djurtrenden i badrummet med ett duschdraperi i polyester med leopardmotiv. Ibland krävs det inte mer än en detalj för att skapa en trendig atmosfär i hemmet.

KARE Djurdekoration 

Pris: 1 639 kronor

Klicka hem djurdekorationen här 

Letar du efter den perfekta detaljen till sidobordet? Då är den här silverdekorationen med tema safaridjur det perfekta valet. Det är inte bara en dekorativ inredningsdetalj utan en riktig konversationsstartare. 

Kikkerland korkskruv 

Pris: 123 kronor

Läs mer och klicka hem produkten här 

Ibland ligger charmen i det lilla, i detaljerna. Det är den här flasköppnaren i form av en elefant ett bra exempel på. Snabeln används som flasköppnare och svansen som korkskruv – en kreativ och trendig detalj i ett! 

Barnfåtölj med nalle-motiv

Pris: 384 kronor

Läs mer och klicka hem fåtöljen här 

Inredning är inte bara till för de stora, utan även för de små. Den här barnfåtöljen med nallemotiv är ett bekvämt och lekfullt inslag i lekrummet eller barnkammaren. 

Tandborsthållare – Igelkott 

Pris: 78 kronor

Läs mer och klicka hem produkten här 

Apropå små detaljer: denna tandborsthållare kommer i form av en igelkott och är ett trendigt och praktiskt inslag i badrummet. Den har en sugkopp på baksidan som fäster på speglar, kakel, glas och andra släta ytor – perfekt för familjens minsta att hänga sin tandborste på. 

Relaxdays fågelhus 

Pris: 421 kronor

Läs mer och klicka hem produkten här 

Välkomna fåglar till trädgården med detta fågelhus av obehandlat granträ. Huset består av ett robust stativ och har ett avtagbart tak för enkel påfyllning av mat. 

Bordstabletter med bladmotiv 

Pris: 389 kronor

Läs mer och klicka hem bordstabletterna här 

Duka bordet med dessa natursköna bordstabletter. De har en korkbaksida och en fläckavvisande framsida med dekorativa gröna blad. Låt med fördel tabletterna ligga framme, även när ni inte äter – de är ett attraktivt inslag i matrummet.

Glas med citronmotiv 

Pris: 250 kronor

Läs mer och klicka hem glasen här 

Ta soliga Amalfikusten hem till ditt eget kök med dessa somriga vattenglas. Glasen är munblåsta med blå dekor och gula citroner. 

Du hittar allt till hemmet här  

Läs mer:

Transparent inredning för hela hemmet 

Dags att måla om hemma? 3 saker du bör tänka på 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Amazon och ej en artikel av LEVA&BO