1 AV 9
Foto: S360
2 AV 9
Foto: S360
3 AV 9
Foto: S360
4 AV 9
Känslan av den gamla gården är tydlig.
Foto: S360
5 AV 9
Stilrent kök.
Foto: S360
6 AV 9
Foto: S360
7 AV 9
Foto: S360
8 AV 9
Stensatt uteplats och mysigt växthus för den med gröna fingrar.
Foto: S360
9 AV 9
Egen grönskande trädgård.
Foto: S360

Bo i unik Skånelänga för endast 2 miljoner

Har du drömt om att bo i en charmig Skånelänga med lummig trädgård?

Nu har du en unik chans, utan att behöva vara mångmiljonär.

Kolla in det q-märkta boendet med anor från medeltiden, på Hemnet.

I Lomma i Skåne finns ett populärt villaområde som kallas Båtgatorna. Där finns just nu del av en alldeles fantastisk Skånelänga till salu. Karstorps gård, som den heter, är en gammal gård från 1800-talet som renoverats både exklusivt och stilrent, samtidigt som man varit noga med att bevara det gamla från svunna tider. Karstorps by återfinns i skrifter ända från 1517 men man tror att rötter finns ända tillbaka till medeltiden. Detta är dessutom den sista kvarvarande gården i byn och har ett mycket högt lokalhistoriskt värde och är i dag q-märkt.

 

LÄS OCKSÅ: Här är 1700-talshuset med kungliga anor!

 

Huset har gjorts om till lägenheter

Huset på tre längor gjordes 2008 om till 12 bostadsrättlägenheter, nästan alla på två våningar, men i olika storlekar. Alla har egen uteplats men delar på den stora och fantastiska trädgården som ligger i söderläge. Den lummiga trädgården är full av växtlighet som gamla rosor, olika sorters fruktträd och bärbuskar. Dessutom innehåller den ett vackert växthus som fungerar som ett uterum året om och blir en egen oas. Bakom gården ligger även en stor gröning med lekplats.

 

LÄS OCKSÅ: Nu kan du flytta in i ett slott vid havet

 

85 kvadrat stor

Den här lägenheten på 85 kvadrat om två rum och kök har öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Det är högt till tak och stora glaspartier som bågformat fönster (gammalt stallfönster) och bågformade dörrar ut mot uteplatsen. En trappa upp ligger ett stort och lyxigt sovrum, med hög takhöjd och ett vackert fönster med spröjs mot gården. Badrum finnes på båda planen och alla boende har tillgång till tvättstuga, barnvagnsförråd, andra förråd och egen parkeringsplats. Bo på landet, med alla dess fördelar, men i egen lägenhet! Priset för bostaden ligger på 2 150 000 kronor.