1 AV 11
Blommande detaljer. Annica sätter några kvistar från trädgården i en vas. Badrummet som byggdes redan -94 känns fortfarande modernt tack vare det tidlösa materialvalet. I ljuset under fönstret står det gamla badkaret. Egentligen ville familjen ha ett större, men det här var det enda som gick att få upp för trappan. Och tack vare att det är så djupt är det ingen som saknar ett större.Annica.
Foto: Lars Wallin
2 AV 11
"Rymden är det vi är mest nöjda med" Namn: Annica. Ålder: 43. Familj: Minna, 8, Nora, 12, och Magnus. Bor: 30-talshus i Malmö. Gör: Trädgårdsdesigner. Driver tillsammans med två vänner trädgårdsföretaget Vi tre & trädgård, vitreotradgard.se. Mest nöjd med: Rymden är det vi är mest nöjda med och att alla funktioner får plats, sminkbord, pelarhandfat, badkar och stor rymlig dusch, utan att det känns trångt. Och ljuset är underbart.
Foto: Lars Wallin
3 AV 11
Familjemys. Annica som är gammal frisör pysslar om dottern framför sminkbordet. Det gamla bordet gör att badrummet känns ombonat och ger plats för både egentid och umgänge.
Foto: Lars Wallin
4 AV 11
Smart lösning. Problemet med rören till badkarsblandaren löstes med hjälp av en liten inkaklad nisch som också fungerar som avställningsplats bredvid handfatet.
Foto: Lars Wallin
5 AV 11
Antik. Den gamla lampan med de svarta järndetaljerna är ett auktionsfynd och den passar perfekt i badrummet.
Foto: Lars Wallin
6 AV 11
På första parkett. Trädgårdsälskarens bäste vän nagelborsten har sin plats i söt zinkkopp fylld med natursten. I förgrunden ligger Annicas nya passion – hortensia.
Foto: Lars Wallin
7 AV 11
Listigt. Bambu är riktigt fint i trädgården året om. Det passar perfekt att ta in kvistar till badrummet. Även om de inte står sig så länge. Tavlan har Annica gjort tillsammans med barnen.
Foto: Lars Wallin
8 AV 11
Sött. Snapsglaset har fått ett nytt användnings-område i form av vas vid handfatskanten. Det lilla tvålfatet har en kompis gjort.
Foto: Lars Wallin
9 AV 11
För två. Den generösa duschen med plats för två byggdes till när döttrarna växte. Både korgen med toalettpapper och handdukshängaren kommer från en kompis inredningsbutik, Khaki.se.
Foto: Lars Wallin
10 AV 11
Smyckat. Familjens tre tjejer har mycket fina saker. Skålen på sminkbordet är fyllt med halsband. I bakgrunden står en Sophora microphylla.
Foto: Lars Wallin
11 AV 11
Litet träd. På sminkbordet i en silverkruka från khaki.se står en Sophora microphylla. – Den är speciell för mig eftersom vi har den som logotyp till vårt företag. Den är otroligt söt, säger Annica.
Foto: Lars Wallin

BILDSPECIAL: Ljust och rymligt badrum på 15 kvadrat