BILDSPECIAL: Julklapparna TILL BARNEN!

Vän i mörkret. En mysig liten portabel nattlampa som släcks automatiskt 
efter 15 minuter, 259 kronor, bluebox.se

1 av 8: Vän i mörkret. En mysig liten portabel nattlampa som släcks automatiskt efter 15 minuter, 259 kronor, bluebox.se

Hjälpande. Till den engagerade och kreativa tonåringen passar ett virkpaket för två gulliga korgar, komplett med virknål, trikåtrådar och utförlig beskrivning. 235 kronor, 111 kronor av priset går till Rädda Barnen, rb.se.

2 av 8: Hjälpande. Till den engagerade och kreativa tonåringen passar ett virkpaket för två gulliga korgar, komplett med virknål, trikåtrådar och utförlig beskrivning. 235 kronor, 111 kronor av priset går till Rädda Barnen, rb.se.

Färgglatt. Ge den ritsugne en liten burk med färgpennor som är så söt att den inte behöver städas undan, 25 kronor, cosas.se

3 av 8: Färgglatt. Ge den ritsugne en liten burk med färgpennor som är så söt att den inte behöver städas undan, 25 kronor, cosas.se

barnsligt kul. Från tomten till sötaste skruttungarna! Det är barnsligt kul att köpa klappar till de små! Mjukisiller med rätta stuket, 450 kronor, och pingvinbokstöd i läder, 445 kronor, Krabat. Stor tyguggla, 289 kronor och ekorrelampa, 459 kronor, båda från russinnet.se. Docksäng med bäddset, 349 kronor och polisbil i trä, 299 kronor, russinnet.se. Liten designerstol i grön plast till dockskåpet, 85 kronor, Krabat. Converse för små tuffa fötter, 350 kronor, grandpa.se. Fulsött mjukisdjur som föreställer en coypus, 450 kronor, Krabat. Presentpapper från russinnet.se.

Foto: Johan Adelgren

4 av 8: barnsligt kul. Från tomten till sötaste skruttungarna! Det är barnsligt kul att köpa klappar till de små! Mjukisiller med rätta stuket, 450 kronor, och pingvinbokstöd i läder, 445 kronor, Krabat. Stor tyguggla, 289 kronor och ekorrelampa, 459 kronor, båda från russinnet.se. Docksäng med bäddset, 349 kronor och polisbil i trä, 299 kronor, russinnet.se. Liten designerstol i grön plast till dockskåpet, 85 kronor, Krabat. Converse för små tuffa fötter, 350 kronor, grandpa.se. Fulsött mjukisdjur som föreställer en coypus, 450 kronor, Krabat. Presentpapper från russinnet.se.

Varmt och sött. De här söta nallar skänker tröst med både värme, väldoft och mjukhet. Nallen innehåller en vetekudde som värms upp i mikron så att den blir varm att krama, 199 kronor/styck bluebox.se.

5 av 8: Varmt och sött. De här söta nallar skänker tröst med både värme, väldoft och mjukhet. Nallen innehåller en vetekudde som värms upp i mikron så att den blir varm att krama, 199 kronor/styck bluebox.se.

Snyggt kök. Det ska börjas med stil tidigt. Den gamla klassiska Mickispisen finns nu i coolt svart, 459 kronor, Micki.

6 av 8: Snyggt kök. Det ska börjas med stil tidigt. Den gamla klassiska Mickispisen finns nu i coolt svart, 459 kronor, Micki.

Användbart. Tänk att få en egen riktig diskborste! Söta rosa borstar i trä från Rice, 90 kronor för tre, broarne.se.

7 av 8: Användbart. Tänk att få en egen riktig diskborste! Söta rosa borstar i trä från Rice, 90 kronor för tre, broarne.se.

Söta saker. Till de lite större barnen passar det med en resenecessär i plastad bomull, 429 kronor, cosas.se, retrofotboll med tidningstryck, 365 kronor, Krabat, målarbok med kurbitsmotiv, 170 kronor, cosas.se.

8 av 8: Söta saker. Till de lite större barnen passar det med en resenecessär i plastad bomull, 429 kronor, cosas.se, retrofotboll med tidningstryck, 365 kronor, Krabat, målarbok med kurbitsmotiv, 170 kronor, cosas.se.

Andra har också läst

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande