Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

12 designkopior att fynda på Wish just nu

Sugen på att skaffa ny inredning men har inte råd?

Då ska du kolla in dessa heta designkopior på Wish.

Alla för en bråkdel av priset – här är 12 prylar du kan fynda just nu!

Foto: Wish

1. Trendig naken-lampa

Det här kan man kalla ett riktigt fynd. Den så populära nakenlampan med hängande sladdar som vi sett och ser i så många inredningsreportage kan du köpa för en bråkdel av priset här. Omdömen: ”Snabb leverans. Beräknad leverans var 22 Jan - men den kom 9 januari. Har inte hängt upp den än men den ser precis ut som den på bilden”, ”Supersnygg, väntar bara på glödlampor”, ”Supersnabb leverans, 16 dagar snabbare än beräknat! Helt ok kvalitet!”. 

 

Pris: 168 kronor 

 

 

Foto: Wish

2. Populär sänghimmel till barnrum

Sänghimlen som syns i nästan varenda barnrum i inredningsreportage och i inredningsbloggar – här finns den förstås betydligt billigare än vad den är i Sverige. Den finns i flera olika färger, bland annat grå, vit och rosa och passar både vid sängen och exmpelvis i ett hörn som läshörna. Omdömen: "Precis som på bild", "Vacker färg, mjukt material. Riktigt fin och av bra kvalitet", "Som beskrivnngen, prisvärd", "Underbart! Är så glad att jag köpte den", "Min dotter älskar den, hon vill inte ens gå ut".

 

Pris: 227 kronor

 

 

Foto: Wish

3. Fjäderlampa

Vill man köpa Eos original-lampa får man betala flera tusenlappar. Här får man en kopia till ett billigare pris än en vanlig lampa på Ikea. Finns i flera färger och storlekar och passar i alla rum. Omdömen: ”Så fin och stor! Min dotter blev så glad”, ”Superfin. Precis som på bilden!”, ”Fäller lite fjädrar men skaka den utomhus innan uppsättning så blir det superbra!”, ”Jättefin och bra kvalitet”, ”Fjädrarna kan vara lite tilltufsade efter att den varit nedpackad och fraktats men blir okej efter några dagar”. 

 

Pris: 227 kronor

 

 

Foto: Wish

4. Gravidkudde

U-formad gravidkudde är väldigt populärt, men funkar bra även om man inte är gravid. Då sömnen och hur man ska ligga är ett stort problem under graviditeten kan denna hjälpa till, men är också toppen när man ammar. Stöttar mage, rygg och nacke. Bomullsöverdrag. Under omdömena står att läsa: ”Kom tidigt, bra packad, inte så fullstoppad som man hade velat men helt okej för det priset”, ”Fantastiskt bekväm, lite mindre än den ser ut att vara på bilden”. 

 

Pris: 230 kronor

LÄS OCKSÅ: Här är prylarna ALLA kommer vilja ha 2018

 

Foto: Wish

5. Robotdammsugare

Liten och behändig robotdammsugare som sveper fram över golvet av sig själv. Dock skriver de i sin beskrivning att den inte är lika effektiv som en vanlig dammsugare, att den fungerar mer som en golvmopp och tar bort damm och hår. Det finns dyrare varianter (fortfarande billigare än att gå till affären här hemma) om man vill ha en med starkare sug i. Det framgår också av kommentarerna att den ”inte är så kraftfull”, och inte kommer åt överallt, men får upp damm och hår i alla fall – utan att städa själv, och för det priset kanske det är rätt okej ändå. 23 cm i diamater.

 

Pris: 122 kronor

 

 

Foto: Wish

6. Pälsöverkast/pläd

Fuskpälspläd, snyggt som sängöverkast eller på soffan. Mått: 130x160cm eller 160x200cm. Går att maskintvätta på låg temperatur. Gjord av 100% polyester, 4.5c m lång päls. Omdömen: ”Supersnabb leverans! Jätte gosigt överkast, mycket nöjd”, ”Väldigt mysig filt. Tunn men mysig. Ligger perfekt på sängen”, ”Jag älskar den, så mjuk och bekväm, kommer att beställa en till”, "Så gosig, mycket bättre än förväntat”.

 

Pris: 218 kronor

LÄS OCKSÅ: Bästa prylarna till ditt hem – från Wish

 

Foto: Wish

7. Känd designkopia

Den här lampan är en kopia på svindyra Sarfatti från Flos som kostar mellan 14 000-18 000 kronor. Här till en artondel av det priset! Dessutom medföljer glödlampor. Styrka: 110-220 volt. Lampan passat i alla rum. Finns i både guld- och silverfärg. Storlek: 65x50cm, 88x70cm. Betygexempel: ”Otroligt snabb leverans, tog endast 2 veckor! Lampan är över förväntningarna, så jäkla stor och fin!”, ”Lampan är jättefin, kom 12 dagar tidigare! Och glödlampor medföljde!”. 

 

Pris: 1 048 kronor

 

 

Foto: Wish

8. Dekorplast

Dekorplast är populärare än någonsin. Vi använder det till att klä om både möbler, golv, kakel, väggar och olika prylar. Här kan man köpa det för mindre än 10 kronor, en tiondel billigare mot vad det kostar hemma. Pvc-plast, vattensäkert och lätt att göra rent. Storlek: 60x50 cm, finns i flera färger. Omdömen: ”Mycket bra då den kom en månad förtidigt. Lite småbucklor men inget som man stör sig på. Tummen upp”, "Perfekt, önskar jag hade beställt mer”, ”Dåligt förpackad”, ”Älskar den, ska göra om mitt Barbiehus, men bra till mycket. Tack Wish”, ”Kvaliteten är bra och mjuk”. 

 

Pris: 9 kronor

 

 

Foto: Wish

9. Sifferballonger

Stora sifferballonger är härligt och trevligt när det vankas kalas eller fest och någon fyller år eller gifter sig. De är ganska så dyra här hemma, åtminstone en 50-lapp för en siffra. Här kan man naturligtvis få dem för en struntsumma. Alla siffror finns och olika färger. Omdömen: ”Supersnabb leverans”, ”Älskar dem”, ”Perfekt kvalitet och perfekt storlek”.

 

Pris: 9 kronor

 

 

Foto: Wish

10. Multifunktionell sax

Perfekt redskap i köket till att klippa örter effektivt med. Går att få i fem eller tre ”saxar/blad”. Enligt en kund fungerar den utmärkt till att strimla papper med också. Storlek: 15x6 cm. Omdömen: ”Perfekt! Verkar vara bra kvalitet. Extra plus för att den kom nästan en månad tidigare än sagt”, ”Jag använder den till att strimla mina medicinetiketter med – fungerar perfekt”, ”Hade inte förväntat mig att den skulle var en tredjedel av storleken på en vanlig sax”.

 

Pris: 9 kronor

LÄS OCKSÅ: Galnaste sakerna du kan köpa på Wish

 

Foto: Wish

11. Armstickad pläd

Armstickade plädar slog ned som en bomb förra året. Vill eller kan man inte göra en själv går det naturligtvis att köpa en, dyrt. Men här kostar de en tiondel av priset. Mysigt att gosa in sig i, i soffan, eller att ha som sängöverkast. Snygg inredningsdetalj. Tre olika storlekar och sju olika färger. Omdömen: ”Väldigt fin. Luddar dock av sig”, ”Väldigt mysig och känns som bra kvalitet. Jag är väldigt nöjd med mitt köp”, ”Vacker pläd! Bra kvalitet, älskar den”, ”Mindre än jag trodde men jättemjuk och fantastisk färg”, ”Väldigt mjuk och fin färg”, ”Passar min soffa som en handske på handen”.

 

Pris: 178 kronor

 

 

Foto: Wish

12. Soff/fåtöljöverdrag

Trött på dina soffor och/eller fåtöljer? I stället för att köpa nya kan du enkelt byta färg genom ett nytt överdrag. Det här elastiska överdraget är så fiffigt tillverkat att det ska passa alla modeller och storlekar. Finns fyra olika modeller beroende på storleken på dina möbler – står instruktioner hur du väljer rätt. Omdömen: ”Jag fick det redan efter en vecka, materialet var så bra och det passar min soffa perfekt, älskar det”, ”Kom före utsatt tid och passar perfekt”. 

 

Pris: 111 kronor

LÄS OCKSÅ: Så undviker du att bli lurad på Wish