Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 24 maj 2017 17:29

Änglavingar och trollsländor! Nu släpper Marie Plosjö exklusiv kollektion

Nu målar konstnären Marie Plosjö tavlor exklusivt för LEVA&BO.

Nu målar konstnären Marie Plosjö tavlor exklusivt för LEVA&BO.

1/7

Foto: Karl Melander

<span>Trollsländevingar. Exklusivt gicléeprint &quot;Live today&quot; av konstnären Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&amp;BO:s webbutik.</span>

Trollsländevingar. Exklusivt gicléeprint "Live today" av konstnären Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&BO:s webbutik.

2/7

Änglavingar. Exklusivt gicléeprint &quot;F.L.Y. First love yourself&quot; av konstnären Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&amp;BO:s webbutik.

Änglavingar. Exklusivt gicléeprint "F.L.Y. First love yourself" av konstnären Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&BO:s webbutik.

3/7

Fjärilsvingar. Exklusivt gicléeprint &quot;never too late&quot; av Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&amp;BO:s webbutik.

Fjärilsvingar. Exklusivt gicléeprint "never too late" av Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&BO:s webbutik.

4/7

Nyckelpigevingar. Exklusivt gicléeprint &quot;Lucky you&quot; av konstnären Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&amp;BO:s webbutik.

Nyckelpigevingar. Exklusivt gicléeprint "Lucky you" av konstnären Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&BO:s webbutik.

5/7

Fjärilsvingar. Exklusivt gicléeprint &quot;Hope&quot; av konstnären Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&amp;BO:s webbutik.

Fjärilsvingar. Exklusivt gicléeprint "Hope" av konstnären Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&BO:s webbutik.

6/7

Toner. Exklusivt gicléeprint &quot;Body tunes&quot; av konstnären Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&amp;BO:s webbutik.

Toner. Exklusivt gicléeprint "Body tunes" av konstnären Marie Plosjö. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade tavlor per motiv. Klicka på plustecknet i bilden för att handla direkt i LEVA&BO:s webbutik.

7/7

Älska dig själv, lev i dag och kom ihåg att det aldrig är för sent att bli den du vill vara!
Konstnären Marie Plosjö målar populära tavlor exklusivt för LEVA&BO. I nya kollektionen kan du välja motiv med olika budskap.

 

LEVA&BO Shopping: Här kan du köpa alla tavlor av Marie Plosjö

 

Vingarna är symbolbärare i dina nya tavlor. Berätta om trollsändevingarna!

– Trollsländan sägs ju leva i bara en dag – och den symboliken gillar jag! Att man ska leva för dagen och ta vara på tillfällena. "Live today" – den älskar jag!

Klicka på plusset i tavlan för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

 

Är det favoriten?

– Ja, eller jag har egentligen två! Jag tycker också mycket om "F.L.Y." med änglavingarna som är beskyddande och står för trygghet och lugn. Den tavlan kom till först och påminner om att det är viktigt att ta hand om sig själv – First Love Yourself!

 

Klicka på plusset i tavlan för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

 

– För mig står fjärilsvingar för förändring och hopp! "Hope" har jag målat bakifrån. Den blickar ut mot en ljusare framtid.

Klicka på plusset i tavlan för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

 

– "Never too late" handlar om att det aldrig är för sent att förända sig och bli den du vill vara! Jag har inspirerats av uttrycket "When the caterpillar thought the world was over it became av butterfly".

Klicka på plusset i tavlan för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

 

– Tavlan med nyckelpigevingar heter "Lucky you". Nyckelpigan sägs ju föra med sig tur.

Klicka på plusset i tavlan för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

 

– "Body tunes" handlar om ­kroppsspråk och att våga uttrycka sig!

 

Klicka på plusset i tavlan för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

 

Kollektionen är målad med tuschbläck.
– Jag skissar först med blyerts och bygger upp motivet och liksom vänjer handen. När jag målar själva tavlan gör jag det i ett svep. Jag vill att det ska kännas som att vingarna flyger fram.
Vad hänger på väggen hemma hos dig?
– Jag målar det som jag själv vill ha på väggen. Så, mina egna tavlor!

 

Tavlan "Free you soul" hänger i vardagsrummet hemma hos Marie Plosjö. Klicka på plusset i bilden för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

Foto: Karl Melander

...

Foto: Karl Melander

 

Begränsad upplaga! Endast 100 tavlor

Passa på! Upplagan är begränsad till endast 100 signerade och numrerade gicléeprint. Alla tavlor skickas inramade – vit passepartout och svart träram ingår! Frakten är fri!

 

LEVA&BO Shopping: Här kan du köpa alla tavlor av Marie Plosjö

 

Gå direkt till LEVA&BO:s webbutik