Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
Foto: imgur.com
2 AV 2
Foto: imgur.com

8 onödiga prylar du aldrig kommer ha användning för

Vissa prylar behövs verkligen. Några är nödvändiga, andra roliga.

Här är prylarna som är makalöst onödiga.

Bläddra och få dig ett gott skratt.

Du känner säkert igen känslan av att sukta efter något. Att längta efter en pryl som du så gärna vill ha. Den kanske inte är särskilt viktig, men du tycker att den vore rolig att ha.

De här prylarna är inte av den typen.

De här prylarna är saker som du undrar om de verkligen existerar på riktigt – och varför du över huvud taget skulle fundera på att ha den.

 

LÄS OCKSÅ: 9 prylar du inte visste att du behövde i sommar

 

1. Banan i plastförpackning

Foto: imgur.com

Välj hur många skalade bananer du vill ha. Två, tre, fyra kanske är lagom? Det här måste vara höjden av lathet. Inplastade, skalade bananer. Varför?

 

2. Guldfiskvagnen

Foto: imgur.com

Äntligen! Nu kan du ta med guldfisken på promenad! Vi är nog många som önskat att det fanns ett lättare sätt att rasta guldfisken på än att bära med oss skålen. Därför blir du nog överlycklig över att se den här smarta prylen!

 

LÄS OCKSÅ: Se barnen som tror att de är världsbäst på kurragömma

 

3. Onödiga lådan

Foto: Youtube

Det här är precis vad det låter – en onödig låda. Den kallas till och med "useless box" och fungerar inte alls. När du trycker på knappen för att öppna locket – då stängs det. Totalt värdelös, alltså.

 

4. Blomma i rumpan

Foto: Etsy

Vem har inte haft lust att dölja hundens hål där bak? Det är ju ändå inte särskilt fint. Perfekt att sätta dit en tjusig blomma som smycke, alltså. Eller?

 

5. Paraply för skorna

Foto: imgur.com

Den som inte vill blöta ner skorna i regnväder kan använda det här paraplyet. Eller så fungerar ju gummistövlar lika bra. Eller bättre.

 

LÄS OCKSÅ: De bästa djurbilderna du har sett

 

6. Ctrl+alt+del-hjälp

Foto: imgur.com

Det är ju så svårt att trycka på ctrl, alt och delete samtidigt på tangentbordet, så den här uppfinningen kommer nog många införskaffa. Snacka om att underlätta!

 

7. Handtag att stödja sig i

Foto: imgur.com

Många gillar att ha ett handtag i trappan. Ett handtag att bekvämt och tryggt stödja sig i. Här kan du vara trygg i säkert två decimeter.

 

8. Grinden – för att vara på säkra sidan

Foto: imgur.com

Åh, en grind är bra att ha för att slippa både objudna gäster och att barn eller djur springer ut från gården. Vilken funktion den här grinden har? Det har vi faktiskt ingen aning om.

 

Källa: Buzzfeed

 

LÄS OCKSÅ:

Söta djuren som längtar efter sommar och värme

10 coola prylar du inte visste att du behövde