7 bästa köpen till ditt badrum

<p>Inred badrummet med fina detaljer och gröna växter för en härlig känsla. Här kommoden Godmorgon i en ljuvligt dov ton – nyhet från Ikea.</p>

Foto: Ikea

1 av 2: <p>Inred badrummet med fina detaljer och gröna växter för en härlig känsla. Här kommoden Godmorgon i en ljuvligt dov ton – nyhet från Ikea.</p>

Exklusiva handdukset från Pelle Vävare i höstens trendfärger. Visste du att du kan handla direkt i vår nya webbutik? Klicka bara på plustecknen i bilden. Välkommen till LEVA&BO Shopping!

2 av 2: Exklusiva handdukset från Pelle Vävare i höstens trendfärger. Visste du att du kan handla direkt i vår nya webbutik? Klicka bara på plustecknen i bilden. Välkommen till LEVA&BO Shopping!

Förvandla badrummet till ett lyxigt spa! Det behöver varken vara dyrt eller krångligt att skapa en helt ny stämning.
LEVA&BO Shopping tipsar om sju smarta sätt.

Andra har också läst

1. Lyxiga handdukar

Få saker sänker helhetsintrycket så i ett badrum som blandade, slitna och missfärgade handdukar. Nya fräscha, mjuka handdukar är kanske det absolut enklaste sättet att förnya!

 

LEVA&BO Shopping: Se alla utvalda textilier och detaljer till badrummet i vår webbutik

 

 

2. Ljuvliga doftljus

Inredning handlar om fler sinnen än synen – ett doftjus hjälper dig att skapa den stämning du vill. Lika härligt när du kryper ner i ett ångande bad, som när du har gäster och vill att badrummet ska kännas extra välkomnande.

 

 

3. Morgonrock

Unna dig själv vardagslyx med en riktigt skön morgonrock. Välj en modell och färg som passar in i stilen och du får på köpet en fin inredningsdetalj som kan hänga framme.

 

 

4. Fina korgar

Strå, liksom detaljer av trä, ger en inbjudande och varm känsla. Rulla ihop handdukar och lägg i, eller förvara fina magasin så att du kommer åt dem när du ligger i badet.

 

 

5. Marmordetaljer

Du behöver inte ha väggar av marmor för att komma åt känslan av verklig lyx – stilen skapar du lätt genom med flera mindre föremål i marmor . En tvålpump, en ask för hårsnoddar och en ljushållare – vips har badrummet fått ett lyft!

 

 

6. Kroppsvård

En njutning både kroppen och ögat! Välj tvål, kroppsskrubb och hudkrämer som är fint förpackade. Bara att frossa i alla härliga dofter som finns att välja bland!

 

 

7. Ta in grönskan!

Växter är supertrendigt just nu – även i badrummet. Satsa på en riktigt fin kruka och en växt som trivs i den fuktiga miljön.

 

LEVA&BO Shopping: Se alla ljuvliga morgonrockar i linne från Pelle Vävare här

I LEVA&BO:s webbutik hittar du allt inom inredning. Kuddar och plädar, möbler och lampor, glas och porslin, populära varumärken och nya designers. Dessutom finns ett stort urval av tavlor i vårt konstgalleri. Vi bjuder på massor av inspiration och utvalda shoppingtips – varje dag.

Välkommen till LEVA&BO Shopping!

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer