Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Underbara kattmöbler! För visst skulle din katt fullkomligt älska det här?!Underbara kattmöbler! För visst skulle din katt fullkomligt älska det här?!Underbara kattmöbler! För visst skulle din katt fullkomligt älska det här?!
Ett rör att krypa och gömma sig i – hur mysigt och kul som helst, tycker katten.Ett rör att krypa och gömma sig i – hur mysigt och kul som helst, tycker katten.Ett rör att krypa och gömma sig i – hur mysigt och kul som helst, tycker katten.
1 AV 2
Underbara kattmöbler! För visst skulle din katt fullkomligt älska det här?!
Foto: imgur.com
2 AV 2
Ett rör att krypa och gömma sig i – hur mysigt och kul som helst, tycker katten.
Foto: imgur.com

14 härliga möbler som din katt kommer älska

Varför skulle inte våra kära husdjur få mysa i egna möbler?

De här katterna leker och njuter i de mest fantastiska designgrejer.

Kolla in 14 underbara kattbilder och låt dig inspireras!

Katter älskar att krypa in i saker, lägga sig i små lådor, klättra och vara högt uppe. Ofta tar de över möblerna och skaffar sig en favoritplats.

Här är möblerna som din katt säkert skulle älska. För vilken katt skulle inte vilja ha en hängbro över döröppningen, eller en alldeles egen, lyxig dubbelsäng med sängbord?! Se de här underbara kattmöblerna, som vi hittat på bilddelningssajten imgur.com där privatpersoner delar med sig av fina bilder.

 

LÄS OCKSÅ: Se de bästa djurbilderna du någonsin sett

 

1. Varm koja

Foto: imgur.com

Det här kattboendet är nog en storfavorit, i alla fall när det är kallt. Trångt, gosigt och varmt mot elementet.

 

2. Dubbelsäng med bord

Foto: imgur.com

Klart kissen måste ha en dubbelsäng med nattygsbord. Som för övrigt är perfekta att ha matskålar på.

 

3. Gräsbord

Foto: imgur.com

Något som innekatten lär uppskatta. Ett bord där man låtit plantera gräs mitt i, med jorden i specialbyggd "blomlåda" inunder. Dekorativt, och absolut en cool inredningsdetalj

 

4. Kattburgare

Foto: imgur.com

Namnet kan låta hemskt, men det här är bara gos och mys för din katt. Att få krypa in mellan dessa ”hamburgerbröd” måste vara perfekt för en katt eftersom de gillar att ligga trångt.

 

5. Bokhylla för katten

Foto: imgur.com

Här har man slagit två flugor i en smäll. Kanske till och med tre. Bokhyllan är både snygg och praktisk för människan. Samtidigt som katten kan ha skoj. Efter att ha klättrat upp för trappen kan katten ligga högst upp och ha total koll över rummet, som katter gillar.

 

6. Hängbro

Foto: imgur.com

Varför inte utnyttja övre delen av en dörröppning till att bygga en liten hängbro för ditt kära husdjur? En trapp längs väggen vid sidan av hjälper katten att klättra upp. Den här katten ser ut att sova mycket gott.

 

7. Katt-rör

Foto: imgur.com

Här har man låtit bygga ett eget transitsystem för sin huskatt. Katten kan ta sig ut och in i huset och leka kurragömma, samt ha span.

 

8. Katt-ägg

Foto: imgur.com

Vem skulle inte vilja ha ett sånt här sött litet ägg hemma? Jag tror den uppskattas av såväl katt som husse/matte. Snygg inredningsdetalj dessutom.

 

9. Bord-koja

Foto: imgur.com

Möbler med flera funktioner är alltid populärt. Här är det små bord som även får agera katt-koja. Är man lite händig kan man lätt fixa till det själv.

 

10. Katthyllor på vägg

Foto: imgur.com

Vill man spejsa till det kan man sätt upp lådor lite huller om buller på väggen, på ett sätt som gör att katten kan klättra emellan, precis som grenarna på ett träd. Antingen snickrar man ihop lådorna själv eller så hittar man några att köpa, på exempelvis Ikea.

 

11. Katthängmatta

Foto: imgur.com

Varför ska inte katten få en egen hängmatta? Denna är både enkel att göra, om man är händig (annars går de att köpa), och tar dessutom ingen plats.

 

12. Lek-rum

Foto: imgur.com

Här har man verkligen lagt manken till. Broar och hyllor med sov- och utsiktsplatser som katten kan klättra och hoppa emellan. Har du ett extra rum och tid över, samt är full av snickarglädje (eller så anlitar du någon), kör på, säger vi!

 

13. Klösbord

Foto: imgur.com

Här har man låtit specialbygga ett bord med klösbräda på för katten. Ett bra sätt att slippa kattklös på andra möbler.

 

14. ”Catable”

Foto: imgur.com

Catable kallas det här roliga bordet där katten kan roa sig rejält. Kanske medan medan husse/matte sitter och jobbar vid samma bord.

 

 

LÄS OCKSÅ: Söta djur som längtar efter lite värme