1 AV 2
Vänner är bra att ha ibland när livet inte är så muntert.
Foto: Shutterstock
2 AV 2
Glasskålen där du rör ihop din egen glass på tio minuter. Perfekt när man inte orkar gå till affären.
Foto: williams-sonoma.com

11 prylar att muntra upp den nyblivna singeln med

Att göra slut kan vara något av det jobbigaste som finns.

Då behövs stöttande vänner – och kanske lite extra gosiga prylar.

Här är 11 saker som kan få den nyblivna singeln på lite bättre humör.

Vi har alla varit där. En jobbig separation som tar musten ur en och som man helst skulle vilja vara utan. Tiden läker alla sår, som klyschan heter, men under tiden kanske några härliga prylar kan muntra upp.

Och du, att vara singel kan vara underbart!

LÄS OCKSÅ: 10 underbara fördelar – därför är det bäst att bo själv

1. Den gosigaste filten

Foto: coolstuff.se

Fleecefilten som har ärmar och därför är hur mysig som helst. Du kan läsa och surfa utan att filte hasar ner över axlarna och gör att du blir kall. Den här värmer dig hela tiden och låter dig röra dig fritt. Du kanske till och med kan flytta in i den?

2. Det blir bättre

Foto: shop.adamjk.com

Visserligen kanske det inte hjälper att säga att det blir bättre. Men sanningen är att det BLIR bättre. Här är en fin pin som nyblivna singeln kan ha på sig. Typ: "Just nu kanske det är åt skogen, men jag kommer bil okej igen."

LÄS OCKSÅ: 10 fördelar med att bo i en etta

3. Dygnet runt-glass

Foto: williams-sonoma.com

När man inte orkar gå i väg till affären för att köpa glass, då är den här perfekt. Det är nämligen en miniglassmaskin som gör glass på bara tio minuter. Du behöver bara lägga i några få ingredienser i skålen som redan är nedkyld – sedan rör du om och ser hur det förvandlas till glass.

4. Kudden med inbyggda näsdukar

Foto: swiss.miss.com

Hur mysigt? Ja, alltså inte att snora och behöva snyta sig. Men att ligga på en kudde och bara vara. Och som nybliven singel kan säkert lite näsdukar komma till användning. Tänk att då ha en kudde som är full med näsdukar. Bara att plocka ut en när det behövs, alltså. Mer praktiskt kan det inte bli!

5. Toalettpapper med hjärnjympa

Foto: coolstuff.se

Att aktivera hjärnan med annat än expartnern är smart. Varför inte stoppa en sådan här rulle i toalettpappersbehållaren? Då finns det garanterat något som tar upp tankeverksamheten – även på toaletten. Räkna ut tal och klura ut andra problem än dina egna.

LÄS OCKSÅ: Barnen som tror de är världsbäst på kurragömma

6. Uppmuntrande ägg

Foto: coolstuff.se

Den som precis blivit dumpad har nog inte jättemycket energi till att laga mat. Det är bra att försöka, men annars är kokt ägg både bra protein- och fettkälla. Tänk att ha de här äggformarna – som gör dina ägg till en gullig kanin, björn, bil eller ett hjärta. Superbra att muntra upp sig själv med.

7. Den personliga kudden

Foto: pillowmob.com

Här är kudden som du kan göra till din alldeles egna, personliga lilla kramkudde. Eller slagpåse. Antingen väljer du ett motiv som du verkligen tycker om, och har för att krama eller bara gosa med. Eller också sätter du exets ansikte på en kudde och använder det att få ut dina frustrationer på. Bara att slå på kudden när du är arg.

8. Mat för en hel dag

Foto: lagerhaus.se

Hela kostcirkeln under en hel dag – i en enda chokladkaka! Nja, kanske inte. Men den som känner sig ensam och sårbar kommer säkert uppskatta gesten.

LÄS OCKSÅ: 7 vanliga misstag som trångbodda gör

9. Låt ilskan försvinna med ljuset

Foto: etsy.com

Det kanske går att lura hjärnan lite? Ge den här till din ledsna vän och förklara att hen kan tända ljuset och låta ilskan och frustrationen komma ut så länge det är tänt. När det är släckt, och när det brunnit ut är det dags att ägna sig åt något roligare. Kanske funkar det, kanske inte. Det är åtminstone en fin tanke.

10. Uppmuntrande tuggummi

Foto: amazon.com

Även om exet inte bryr sig längre, så finns det vänner som gör det. Ett sånt här sött tuggummi kanske får den nybilvna singeln på lite bättre humör.

11. Kompishalsbandet

Foto: etsy.com

Det uppgraderade kompishalsbandet "best bitches" visar att du alltid kommer finnas där för kompisen. Separationer suger, men oavsett vad som händer och oavsett hur mycket livet suger, så är det åtminstone härligt att veta att det står en riktigt, riktigt bra vän kvar.

LÄS OCKSÅ: 11 söta prylar du bara måste ha där hemma