Varför inte investera lite extra i ditt husdjur?

11 måste-prylar till dina älskade husdjur

Ge hunden ett paraply, illern ett bollhav eller varför inte en ryggsäck till katten. Har du som husdjursägare koll på alla roliga och smarta djurprylar som finns? Här är 11 saker varje djurälskare inte borde låta sitt husdjur vara utan!

1. Solsäng

Det är klart din husdjursälskling måste skyddas från solen när ni är ute och myser på stranden eller i trädgården. Enkel att fälla ihop och ta med sig.

Erbjudande från LEVA&BO Shopping: Passa på! Just nu 20 procent rabatt på trendiga hamam-handdukar

 

2. Bollhav

Pop´n play bollhav är en rolig och interaktiv leksak för en eller flera illrar. Den här innehåller 35 plastbollar och kan enkelt vikas ihop och stoppas undan. Vill man kan man köpa till ännu fler bollar.

 

3. Hund som klösbräda

Vilken katt skulle inte vilja vässa sin skor och klösas på den här hundliknande klösbrädan? En katt-dröm med andra ord!

LÄS OCKSÅ: De här vanliga växterna är giftiga för ditt husdjur

 

4. Mys i ryggsäck

Kan det finnas ett smartare sätt att transportera din kisse eller vovve på? Ryggsäcken har till och med ett eget fönster, i form av en utbuktande plastkupa, att titta ut genom och interagera med omvärlden. Och naturligtvis massor av lufthål. Den är dessutom godkänd på de flesta flygplan och fungerar även att bälta fast i bilen för en säker färd.

 

5. Busiga hamstrar

Här får hamstrarna utlopp för sin leklystenhet och bus. En riktig rått-labyrint som man kan bygga om och lägga till flera byggsatser på om man vill. Lätt att plocka isär och rengöra.

 

6. Flyg och Cadillac för katten

Ett roligt krypin för katten som gillartrånga vrår att kura ihop sig i. Lätt att plocka isär och sätta ihop. Här som flygplan och Cadillac. Det finns även andra varianter som tält, brandbil, stuga och stridsvagn.

LÄS OCKSÅ: 15 oemotståndliga möbler du bara måste unna ditt husdjur

 

7. Koppel-paraply

Har du svårt att få ut din hund när det regnar? Eller är det kanske bara du som inte vill ha in en dyngsur vovve i huset efteråt? Då ska du investera i detta smarta koppel-paraply.

 

8. Indian-tält

Vilket djur skulle inte tycka det är mysigt att sova i ett tält? Perfekt en varm sommardag i trädgården, för en siesta undan solens strålar.

 

9. Katthyllan

Alla som har katt vet hur gärna de lägger sig på bordet när man äter eller ska jobba. Och helst rakt över tangentbordet eller papprena man håller på med. Det är där denna hylla kommer väl till pass. Fästes enkelt på bordskanten så kisse ”får vara med”, utan att störa, och ändå har full uppsikt över dig.

 

10. Kisslåda i krukan

Äntligen får din älskling kissa i blomkrukan! Och du slipper ha en ful sandlåda framme som förstör estetiken samt sprätter ut sand. Kan det bli bättre? Win win.

 

11. Compact dog-living

Smartare och charmigare än så här blir det nog inte. Allt på en plats. Säng, matplats och koja att gömma sig i under trappan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!