Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 2
Bjuder sensommardagarna mest på regn och trist väder? Deppa inte över det – njut av mysiga dagar inomhus i stället.
Foto: Istockphoto
2 AV 2
När det ändå regnar ute och du inte kan hänga på stranden – varför inte passa på att skaffa dig lite "viktig kunskap". Här är ett sällskapsspel för dig som älskar meningslöst vetande – som varför Mona Lisa inte har några ögonbryn eller vilken dag i veckan flest har sex. Spelet Idiotkunskap kostar 199 kronor på Roligaprylar.se.
Foto: Roligaprylar.se

10 saker du behöver regniga sommardagar

Bjuder sensommardagarna mest på regn och trist väder? Deppa inte över det – njut av mysiga dagar inomhus i stället. Här listar vi tio prylar du inte visste att du behövde – som kommer göra dagarna inomhus bra mycket bättre!

Linnea Bjärle Quiding

De flesta av oss hoppas på sol och värme under sommaren, och ser fram emot slappa dagar och kvällar utomhus. Men om vädret sätter käppar i hjulen för dina planer finns det saker som kan underlätta. För vem blir inte på bättre humör av en inomhushängmatta, ett våffelskålsjärn eller en vattenballongfyllare?

Här är prylarna du inte hade en aning om att du behövde – men som kommer pigga upp varje regnig sommardag!

 

1. Våffelskålsjärn

Här är prylen som definitivt räddar en trist dag inomhus. Grädda våfflor i form av små söta skålar och fyll dem med sylt och grädde, frukt eller glass. Våffeljärnet blir ditt för 399 kronor och finns att beställa på Teknikmagasinet.

Köpställe: Teknikmagasinet

 

LÄS OCKSÅ: 12 sommarprylar du inte vill vara utan

2. Hängmatta inomhus

Är semester för dig lika med att slappa ute i hängmattan med en trevlig bok? Deppa inte ihop om vädret inte tillåter det. Sätt i stället upp en hängstol i härliga färger inomhus – och semesterkänslan är räddad! Hängstol, 890 kronor, Lasiesta.com.

Köpställe: Lasiesta.com

 

3. Kärleksfulla tofflor

När det är ruggigt väder ute värmer ett par gosiga tofflor extra gott. De här gula emoji-tofflorna med hjärtögon sprider dessutom lite extra kärlek. Tofflorna kostar 129 kronor på 24.se.

Köpställe: 24.se

 

LÄS OCKSÅ: Här är de 12 bästa husmorsknepen

4. Magisk popcornskål

Gillar du popcorn är det här en skål för dig. Med den kan du göra kastrullpoppade popcorn i mikron, vilket är både billigare och nyttigare än mikropopcorn i påse. När du inte använder skålen kan den vikas ihop, och tar därför nästan ingen plats i köksskåpet. Skålen kostar 199 kronor på Kitchentime.se.

Köpställe: kitchentime.se

 

5. Virtual reality-box

Om det är trist väder hemma och du inte har någon resa inbokad kanske den här prylen kan rädda semestern. Den gör att du kan resa var du vill samtidigt som du ligger hemma och chillar i soffan – till exempel till en soligare plats. VR Box headset kostar 399 kronor på Coolstuff.se.

Köpställe: coolstuff.se

 

6. Minikylskåp – perfekt till tv-rummet

Iskall dricka lyxar till din filmkväll hemma i soffan. Det här smarta kylskåpet från Teknikmagasinet rymmer 26 burkar och blir ditt för 1199 kronor.

Köpställe: Teknikmagasinet

 

LÄS OCKSÅ: 10 saker du kan sluta slösa pengar på

7. Softa i sittsäck

Skönaste inomhusmöbeln är ju definitivt en sittsäck. Luta dig tillbaka, sätt på en film och glöm det trista vädret utomhus. Lounge OX sittsäck kostar 2 300 kronor på Confidentliving.se.

Köpställe: confidentliving.se

 

8. Annorlunda frågespel

När det ändå regnar ute och du inte kan hänga på stranden – varför inte passa på att skaffa dig lite "viktig kunskap". Här är ett sällskapsspel för dig som älskar meningslöst vetande – som varför Mona Lisa inte har några ögonbryn eller vilken dag i veckan flest har sex. Spelet Idiotkunskap kostar 199 kronor på Roligaprylar.se.

Köpställe: roligaprylar.se

 

LÄS OCKSÅ: Hitta ditt favoritspel – här är bästa sällskapsspelen

9. Söt tesil – perfekt sällskap till fikat

En liten kompis i din temugg piggar upp vilken regnig dag som helst. Tesilen Mr. Tea finns att beställa på Bluebox.se för 129 kronor.

Köpställe: bluebox.se

 

10. Vattenballongfyllare – för dig som vill vinna vattenkriget

Vilken aktivitet passar bättre än vattenkrig en regnig sommardag? Vill du försäkra dig om att vinna kan du införskaffa en sådan här. Vattenballongfyllare, 149 kronor, Coolstuff.se.

Köpställe: coolstuff.se

 

Eller så struntar du i det dåliga vädret – och gör det bästa av situationen!

 

LÄS OCKSÅ:

 Onödiga prylar du aldrig kommer ha användning av
Galna möbler du kanske inte vill ha hemma

12 coola prylar du inte visste du behövde