Har du planer på att flytta ihop med en tjej?

Då finns det en hel del du bör känna till innan.
1 av 3: Har du planer på att flytta ihop med en tjej? Då finns det en hel del du bör känna till innan. Foto: iStock
Som det här med att klä sig. Fest eller vardag – det finns aldrig något att klä på sig - trots att garderoben är proppfull me dkläder.
2 av 3: Som det här med att klä sig. Fest eller vardag – det finns aldrig något att klä på sig - trots att garderoben är proppfull me dkläder. Foto: iStock
Om du inte tycker det här med packning inför en resa är en big deal, glöm det. Hädanefter är det packning i timmar, kanske dagar innan, och sedan ett flertal väskor som gäller.
3 av 3: Om du inte tycker det här med packning inför en resa är en big deal, glöm det. Hädanefter är det packning i timmar, kanske dagar innan, och sedan ett flertal väskor som gäller. Foto: Ivanov Alex (Madhourse)

10 saker alla som vill bo med en tjej ska veta

Har du planer på att flytta ihop med en tjej?

Då finns det en hel del du bör känna till innan.

Här är 10 saker att fundera på innan ni byter nycklar!

1. Överbelamrat badrum

Kanske har du ett petit badrumsskåp, och har du möjligtvis något framme på handfatet är det tandborsten. När tjejen flyttar in kommer inte bara ditt skåp att fyllas upp, hela handfatet och allt runtomkring kommer att belamras.

 

LÄS OCKSÅ: Bli vinnare på Blocket – proffsens 12 bästa knep

2. Markerar revir

Tjejer är experter på att smyg-markera revir. Lite hårspännen här, en parfymflaska där. Du kommer att hitta dem (prylarna) lite överallt, på såväl nattygsbord som i sängen. Bara att vänja sig.

 

LÄS OCKSÅ: Designkopirona till budgetpris – kan du se skillnaden?

3. Omedvetna spår

Har du aldrig haft problem med avloppet kan du räkna med att det kommer nu. Hår i duschen, puderpulver i handfatet, och nagellackfläckar, är bara några exempel på spår du kommer att finna. För att inte tala om de tidigare vita handdukarna som numera ser ut som en färgpalett...

 

LÄS OCKSÅ: Hortencia – 10 olika sätt att inreda med blomman

Foto: iStock

4. Hormoner

Har du inte inhandlat tamponger, trosskydd och bindor förr lär du få göra det nu. Och choklad. I mängder. Om inte annat kommer du att hitta chokladkakor och dess papper lite varstans i lägenheten. Att bara äta choklad på lördagar är ett minne blott.

 

LÄS OCKSÅ: Därför ska du inte använda kaffekoppen på jobbet

5. Packningen

Om du inte tycker det här med packning inför en resa är en big deal, glöm det. Hädanefter är det packning i timmar, kanske dagar innan, och sedan ett flertal väskor som gäller. Och gissa vem som får hjälpa till att bära?

6. Handla

Att handla i en matvarubutik är inget du kommer att klara av på en kvart längre. Räkna med minst en timme, långa listor, funderingar och diskussioner, inte bara kring mat utan också hygienartiklar. Hon kommer säkert både googla och ringa kompisar under affärsbesöket för att få reda på vad ”det där märket som alla pratar om” heter. Tro aldrig att ett schampo bara är ett schampo, vilket som helst!

7. Inför fest

Det här med att klä på sig... Det är alltid extra komplicerat när man ska på fest. Hav tålamod, ta en drink under tiden, beröm allt hon sätter på sig, och räkna med att aldrig kunna hålla tiden. ”Klar om fem minuter” är världens största lögn. Blunda för ”stöket” som sedan uppstår. Det kommer att ligga kläder överallt.

8. Garderoben

Detta måste du verkligen förbereda dig på. Vill du inte att hon ska ta över hela din klädkammare/garderob, skaffa fler. Och ja, hon behöver en garderob enbart för skor!

 

LÄS OCKSÅ: Så fuskstädar du inför helgen

Så där ja! Foto: Yuri Arcurs

9. Toalettpappret

Åk till storhandeln och köp en bal! Det här med att handla minipack en gång i veckan funkar inte längre. Fråga inte, bara köp!

10. Städningen

Förbered dig på att städa och tvätta mycket oftare än vad du är van vid. Grisig toalett, dammråttor och odiskad disk kommer annars göra att ni inte är sammanboende så länge till. Framför allt, lägg alltid smutskläderna i tvättkorgen!

 

Källa: Metromode.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!