Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Ett armband som samtidigt laddar mobilen hade väl varit smidigt när du är på språng?Ett armband som samtidigt laddar mobilen hade väl varit smidigt när du är på språng?Ett armband som samtidigt laddar mobilen hade väl varit smidigt när du är på språng?
Pennan som du planterar – och som växer! Ja, den här pennan behöver du inte kasta bort efter att du vässat ner den – det är bara att plantera den.Pennan som du planterar – och som växer! Ja, den här pennan behöver du inte kasta bort efter att du vässat ner den – det är bara att plantera den.Pennan som du planterar – och som växer! Ja, den här pennan behöver du inte kasta bort efter att du vässat ner den – det är bara att plantera den.
Blomlådan som samtidigt är ett balkongbord – passar ju faktiskt perfekt för dig med liten balkong.Blomlådan som samtidigt är ett balkongbord – passar ju faktiskt perfekt för dig med liten balkong.Blomlådan som samtidigt är ett balkongbord – passar ju faktiskt perfekt för dig med liten balkong.
En spade som samtidigt är en kapsylöppnare – precis vad du alltid tänkt på att du behöver, eller hur?En spade som samtidigt är en kapsylöppnare – precis vad du alltid tänkt på att du behöver, eller hur?En spade som samtidigt är en kapsylöppnare – precis vad du alltid tänkt på att du behöver, eller hur?
Här är verktygslådan som samtidigt laddar dina prylar. High tech!Här är verktygslådan som samtidigt laddar dina prylar. High tech!Här är verktygslådan som samtidigt laddar dina prylar. High tech!
Den här tandborsthållaren är också en timer. Om du vet att du brukar borsta tänderna lite för kort tid är den ju bra. Liksom för barnen.Den här tandborsthållaren är också en timer. Om du vet att du brukar borsta tänderna lite för kort tid är den ju bra. Liksom för barnen.Den här tandborsthållaren är också en timer. Om du vet att du brukar borsta tänderna lite för kort tid är den ju bra. Liksom för barnen.
En flaska och juicepress i ett. Smidigt ändå!En flaska och juicepress i ett. Smidigt ändå!En flaska och juicepress i ett. Smidigt ändå!
Det här glaset är självlysande och blir därmed en smidig nattlampa för dig som inte vill ha det kolsvart i rummet när du vaknar mitt i natten.Det här glaset är självlysande och blir därmed en smidig nattlampa för dig som inte vill ha det kolsvart i rummet när du vaknar mitt i natten.Det här glaset är självlysande och blir därmed en smidig nattlampa för dig som inte vill ha det kolsvart i rummet när du vaknar mitt i natten.
Går du omkring och är ständigt törstig är den här sjalen kanske något du längtar efter. Den har nämligen en inbyggd vattenflaska.Går du omkring och är ständigt törstig är den här sjalen kanske något du längtar efter. Den har nämligen en inbyggd vattenflaska.Går du omkring och är ständigt törstig är den här sjalen kanske något du längtar efter. Den har nämligen en inbyggd vattenflaska.
Det här är ju bra på riktigt – för dig som gillar att pyssla. En sax och en tejprulle i ett.Det här är ju bra på riktigt – för dig som gillar att pyssla. En sax och en tejprulle i ett.Det här är ju bra på riktigt – för dig som gillar att pyssla. En sax och en tejprulle i ett.
1 AV 10
Ett armband som samtidigt laddar mobilen hade väl varit smidigt när du är på språng?
Foto: qdesigns.co
2 AV 10
Pennan som du planterar – och som växer! Ja, den här pennan behöver du inte kasta bort efter att du vässat ner den – det är bara att plantera den.
Foto: sproutworld.com
3 AV 10
Blomlådan som samtidigt är ett balkongbord – passar ju faktiskt perfekt för dig med liten balkong.
Foto: balkonzept.de
4 AV 10
En spade som samtidigt är en kapsylöppnare – precis vad du alltid tänkt på att du behöver, eller hur?
Foto: fredandfriends.com
5 AV 10
Här är verktygslådan som samtidigt laddar dina prylar. High tech!
Foto: coolbox.io
6 AV 10
Den här tandborsthållaren är också en timer. Om du vet att du brukar borsta tänderna lite för kort tid är den ju bra. Liksom för barnen.
Foto: aplusrstore.com
7 AV 10
En flaska och juicepress i ett. Smidigt ändå!
Foto: urbanoutfitters.com
8 AV 10
Det här glaset är självlysande och blir därmed en smidig nattlampa för dig som inte vill ha det kolsvart i rummet när du vaknar mitt i natten.
Foto: highwave.bigcartel.com
9 AV 10
Går du omkring och är ständigt törstig är den här sjalen kanske något du längtar efter. Den har nämligen en inbyggd vattenflaska.
Foto: amazon.com
10 AV 10
Det här är ju bra på riktigt – för dig som gillar att pyssla. En sax och en tejprulle i ett.
Foto: amazon.com

10 prylar du inte visste att du behövde

Har du alltid drömt om en trädgårdsspade som också fungerar som en kapsylöppnare?

Inte? Då har du kanske inte heller drömt om sjalen som även är en vattenflaska.

Här hittar du 10 prylar du inte visste fanns.

Vissa prylar är livsnödvändiga, andra inte alls nödvändiga.

De här prylarna platsar bland de senaste – inte alls nödvändiga. Men visst är det ganska roliga uppfinningar?

Bläddra bland bilderna och se saker du inte hade en aning om existerade – och som du inte hade en aning om att du ens behövde.

 

Läs också:

Därför ska du spara de mystiska silicapåsarna