Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Älskar du också att doppa kakor i mjölk!? Då är detta hack ett måste. Men funkar bara på kakor med dubbla kex och fyllning i mitten.Älskar du också att doppa kakor i mjölk!? Då är detta hack ett måste. Men funkar bara på kakor med dubbla kex och fyllning i mitten.Älskar du också att doppa kakor i mjölk!? Då är detta hack ett måste. Men funkar bara på kakor med dubbla kex och fyllning i mitten.
Sladdar blir det lätt för mycket av numera. Med pappersclips får du stenkoll och slipper trassel. Stoppa bara kablarna i hålen och fäst clipsen på bordskanten. Supersmart!Sladdar blir det lätt för mycket av numera. Med pappersclips får du stenkoll och slipper trassel. Stoppa bara kablarna i hålen och fäst clipsen på bordskanten. Supersmart!Sladdar blir det lätt för mycket av numera. Med pappersclips får du stenkoll och slipper trassel. Stoppa bara kablarna i hålen och fäst clipsen på bordskanten. Supersmart!
Använd pizzakartongen som tallrik i knäet, veckla upp locket mot bröstet, och vips har du en hakklapp på köpet!Använd pizzakartongen som tallrik i knäet, veckla upp locket mot bröstet, och vips har du en hakklapp på köpet!Använd pizzakartongen som tallrik i knäet, veckla upp locket mot bröstet, och vips har du en hakklapp på köpet!
1 AV 3
Älskar du också att doppa kakor i mjölk!? Då är detta hack ett måste. Men funkar bara på kakor med dubbla kex och fyllning i mitten.
Foto: Youtube
2 AV 3
Sladdar blir det lätt för mycket av numera. Med pappersclips får du stenkoll och slipper trassel. Stoppa bara kablarna i hålen och fäst clipsen på bordskanten. Supersmart!
Foto: Youtube
3 AV 3
Använd pizzakartongen som tallrik i knäet, veckla upp locket mot bröstet, och vips har du en hakklapp på köpet!
Foto: Youtube

10 lifehack som kommer göra ditt liv lättare

Alla tips som underlättar vardagen är välkommet.

Även det lilla, inget är att underskatta.

Här är lifehacksen du inte kan leva utan!

1. Kaka med gaffel

Älskar du också att doppa kakor i mjölk!? Då är detta hack ett måste. Men funkar bara på kakor med dubbla kex och fyllning i mitten. Stick gaffeln i fyllningen, doppa och slipp bli kladdig om händerna.

 

LÄS OCKSÅ: Coolaste köksprylarna för alla matälskare

2. Kladd med isglass

På sommaren äter vi gärna isglass. Problemet är bara att den smälter så fort och rinner ned på händerna. Det kladdet slipper du om du sätter en cupcake/muffins-form på pinnen under glassen. Genialt!

 

Foto: Youtube

3. Öppna med mynt

Har du problem med att öppna olika plast/pappers-förpackningar emellanåt? Ta två mynt på var sida om kanten och dra. Voila!

Svårt att få upp förpackningen?Svårt att få upp förpackningen?Svårt att få upp förpackningen?
Svårt att få upp förpackningen? Foto: Youtube
Testa två mynt på vardera sida.Testa två mynt på vardera sida.Testa två mynt på vardera sida.
Testa två mynt på vardera sida. Foto: Youtube

4. Trassliga sladdar

Sladdar blir det lätt för mycket av numera. Med pappersclips får du stenkoll och slipper trassel. Stoppa bara kablarna i hålen och fäst clipsen på bordskanten. Supersmart!

 

LÄS OCKSÅ: Visste du att din iPhonelurar kunde göra det här?

Foto: Youtube

5. Nutellaälskaren

Är du en Nutellaälskare av rang är det alltid lika jobbigt när krämen tar slut. Desperat försöker man få i sig det sista från botten och kanter. Något som inte är det enklaste. Hade tungan bara varit längre... Men, det finns ett enkelt knep. Fyll burken med glass, och den kommer fånga upp all Nutella så inget går till spillo. Och vilken god glass sen!

6. Ogenomträngliga förpackningar

Hårda plastförpackningar som omger vissa varor vi köper kan göra en vansinnig. Nästan så det behövs en såg för att öppna dem. Ta fram en hederlig gammal konservöppnare. Fungerar alldeles utmärkt!

Foto: Youtube

7. Skräp i ögat

Ibland får vi skräp i ögat som liksom inte vill försvinna. Oerhört irriterande! Ont kan det också göra. Fyll en skål med vatten, stoppa ned ansiktet och öppna ögonen. Skräpet försvinner direkt!

8. Kabelkontroll

När man ska dra ur kablar kan det vara svårt att veta vilken som hör till vilken apparat. Här kommer de hederliga gamla brödclipsen till användning. Skriv på dem vilken apparat och fäst runt kabeln.

 

Foto: Youtube

9. Fredagsmys med pizza

Blir päronen arg för att du vill äta pizza i soffan? Kanske är du själv orolig för att kladda ned dina kläder? Använd pizzakartongen som tallrik i knäet, veckla upp locket mot bröstet, och vips har du en hakklapp på köpet!

Foto: Youtube

10. Bråkiga sugrör

Sugrör i dricka på burk är bra eftersom man helst inte ska sätta munnen mot burken som fraktats långvägs och legat på allahanda ställen. Problemet är bara att drycken gör att sugröret åker upp hela tiden och till slut ramlar ut. Stoppa sugröret i kapsylhålet så sitter den på plats.

 

Foto: Youtube

 

Källa: Youtube/Top Trending

 

LÄS OCKSÅ:

Krympt kläderna? Så här lätt räddar du dem

Sakerna du inte visste att du behövde

Så löser du kaoset med plastpåsar hemma – se fiffiga knepet