1 av 10: TON I TON. Cerisa rosor och svarta callor utgör stommen till denna droppformade bukett. Gräs och blad ger den mjuka böljande former.
2 av 10: ROMANTISK. Prinsessan Lovisas brudbukett från mitten av 1800-talet, översållad med margeriter, hortensia och röda liljor. Foto: Nina Bergström
3 av 10: LIVFULL. Vinröda liljor och vita rosor med bland annat murgröna i en droppformad livfull bukett.
4 av 10: RIKTIGT BLICKFÅNG. Liljan gloriosa tillsammans med hortensia och rosor och överdådiga pioner bildar en bukett som verkligen står ut.
5 av 10: MJUKA TONER. Löst bunden ljuvlig bukett av rosor, ranunkel, syren och anemoner som både har karaktär och en naturlig look. Foto: Johan Adelgren
6 av 10: ENKEL OCH LJUV. Droppformad bukett av vita orkidéer och murgröna som ger ett fräscht och krispigt intryckt.
7 av 10: ÄLSKADE PION. Enkelt men väldigt vackert med en rund bukett med pioner. Knopparna är lika vackra som blommorna.
8 av 10: HÄRLIGA KONTRASTER. Underbara vita pioner omringade av luktärt med inslag av några lila orkiéer.
9 av 10: BLOMSTERPRAKT. Klassik bukett av röda, vita och rosa rosor bundna i en droppform tillsammans med murgröna.
10 av 10: EFFEKTFULL. Orkidéer i olika lila och blekrosa nyanser tillsammans med grågröna hjärtan på tråd samlat till en lång droppformad bukett.

10 fantastiska brudbuketter

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!