1 AV 2
Tänk dig att ha en vattenstudsmatta att hoppa på ute i sjön! Sommarens måste-leksak.
Foto: hammacher.com
2 AV 2
På den flytande mattan kan du ta med dig solstolar att sitta i, eller bara ligga och njuta av sol och vatten.
Foto: amazon.com

10 coola vattenprylar du bara måste ha i sommar

En flytande volleybollplan, ett flytande spelbord eller en flytande yogamatta.

Du hade ingen aning om att du behövde de här sakerna – men efter att ha sett de här bilderna är du säker.

Här är 10 coola prylar du bara måste ha.

Sommarvärme och bad – härligt! Men du kan göra det ännu härligare. Med de här prylarna kommer du aldrig någonsin kunna gå upp ur vattnet igen – de tar badandet till en helt ny nivå.

 

LÄS OCKSÅ: 9 prylar du inte visste att du behövde i sommar

 

1. Den flytande baren

Foto: sears.com

Tiki Bar är vattenbaren där du kan blanda drinkar – direkt i poolen. Baren har sex glashållare och två lådor där is kan förvaras. Smidigt – och roligt!

2. Vattenstudsmatta

Foto: hammacher.com

Studsmattor finns ju i var och varannan trädgård och är omåttligt populära. Men studsmatta i vatten kanske du inte har sett? Den här studsmattan är ordentligt stor och kräver en sjö för att få plats. Det bästa? Om du råkar studsa åt fel håll landar du bekvämt i vattnet. Här är flytväst att rekommendera.

3.  Spelbord på vatten

Foto: amazon.com

Här har du ett flytande spelbord med fyra tillhörande flytande stolar. Dessutom ingår bland annat flera pokermarkörer och vattensäkra kort.

4. Världens största badanka?

Foto: hammacher.com

Med den här leksaken kommer du känna dig precis som när du vad barn och badade badkar med en badanka. Skillnaden är att den här badankan är drygt 2,4 meter hög.

5. Flytande yogamatta

Foto: brookstone.com

Tänk att kunna yoga i poolen. Alltså ovanpå vattnet. Men den här mattan kan du göra det - så länge du har bra balans.

 

LÄS OCKSÅ: 10 saker du inte visste att du behövde

 

6. Hinderbanan

Foto: hammacher.com

Nu blir det kul. Här kan du utmana ett gäng kompisar genom att på så kort tid som möjligt klara hinderbanan. Och det är så klart en flytande hinderbana.

7. Isberg som klättervägg

Foto: overtons.com

Klättra är kul. Ramla i vatten är (oftast) kul. Att klättra upp för det här flytande isberget och sedan hoppa eller ramla i kan alltså inte vara annat än kul. Isberget är drygt fyra meter högt, så lite höjdrädsla kan det nog bli på toppen ändå.

8. Flytande rymdskepp

Foto: cozydays.com

Perfekt för vattenkriget. Göm dig bara i Starfighter-rymdskeppet och skjut med vattenpistol på motståndarna (eller förvånade solbadare). På det flytande rymdskeppet finns förstås ett soltak.

9. Flytande volleybollplan

Foto: overtons.com

Glöm strandvolleyboll – nu kan du börja med vattenvolleyboll i stället. Blås upp den enorma planen, placera i vattnet och börja spela. Bollen sitter praktiskt nog fast i ett snöre så att du slipper dyka ner i vattnet varenda gång bollen åker utanför planen.

10. Flytande matta

Foto: amazon.com

Vem har inte önskat att det gick att sitta i en solstol mitt i vattnet? Nu går det – med den här flytande mattan. Den flyter till och med om ni är två som sitter i solstolar på mattan. Du kan även ligga och flyta omkring på den, eller använda den som ombordstigningsplatta om du vill paddla eller åka vattenskidor. Dessutom fungerar den bra som liggunderlag i tältet, eller en skön madrass på stranden.

 

Källa: mentalfloss.com

 

LÄS OCKSÅ:

 9 tips för att alltid ha ett välstädat hem
 

 10 fantastiskt vackra blommande buskar
 

 8 misstag du gör när du städar – så här gör du i stället