ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

10 billiga och bra shoppingsajter

Publicerad 3 mar 2010 13.27
Är du trött på att trängas i affärer och köpa dyrt?
Börja smart-fynda glasögon, linser, resor och elektronik på nätet. Här är 10 billiga och bra sajter för livets alla behov.

Möbler
www.trendia.se
Specialiserade på moderna designmöbler. Ett sortiment valt med omsorg. Mycket bra priser. Har också en butikslokal i Göteborg.

Glasögon
www.favoptic.com
Bra utbud och låga priser. En av de största på marknaden. En fördel att man kan låna hem upp till sex bågar, utan köptvång. Kul också att man kan designa sina egna glasögonbågar.

Resor
www.ticket.se
Säljer resor från alla konkurrerande charter- och researrangörer, och från flyg- och hotellbolagen. Lätt att göra jämförelser och hitta den billigaste resan.

Smink
www.eleven.se
En av de störstanätbutikerna för smink. Både för män och kvinnor. Stort urval. Lätt att hitta i.

Väskor
www.väskan.com
Nordens största sortiment av väskor. Trendiga handväskor, praktiska resväskor och plånböcker – här finns allt. Välkända märken som Samsonite och Baron hittar du här. Lägsta-pris-garanti. Fri frakt på alla produkter.

Böcker
www.adlibris.se
Lägre priser jämfört med i vanliga bokhandeln. Brett och bra utbud. Ett plus att böckerna dimper ner i brevlådan bara ett par dagar efter beställning.
PRISEXEMPEL:Hypnotisören (inbunden) av Lars Kepler  79 kronor.
Alfahannen (inbunden) Katarina Wennstam 169 kronor.

Sport- och fritid
www.outnet.se
Jättesortiment med allt från sovsäckar och tält till Fjällrävenjackor och Haglöfsbyxor. Satsar på nordiska kvalitetsmärken. Billigare än i butik.

Teknik
www.netonnet.se
En av Sveriges största butiker för hemelektronik online. Utbudet är mycket stort: tv-apparater, datorer, ljudanläggningar, kameror och telefoner. Varan skickas samma dag om beställningen görs före klockan 15.
Billig frakt.

Linser
www.alltomlinser.se
Det går att spara någon tusenlapp per år genom att handla kontaktlinser på nätet i stället för hos optikern. Nästan alla märken och produkter finns på nätet. Kolla ögonen hos optikern någon gång per år – men gör inköpen online.
Prisexempel: Endagslins: Focus dailies (30) 129 kronor.
Månadslins: Softlens (6) 175 kronor. Dygnetruntlins: Pure vision (6)  299 kronor.

Skor
www.brandos.se
Största svenska nätskobutiken. Rejält urval, fokus på kvalitet, med välkända märken. Fri frakt och fria returer.