1 av 3: Smarta knepen för din shopping
2 av 3: Om du planerar ett besök på Ullared är det kanske en god idé att se vilka saker du kan spara pengar på genom att handla här – i stället för någon annanstans.
3 av 3: Schampo, balsam och hudkrämer är förmånligt att bunkra upp. Varje år sälja 1,7 miljoner flaskor schampo på Gekås. Foto: Jesper Petersson

10 bästa fynden du kan göra på Ullared

Planerar du också att åka till Gekås i Ullared och fynda?

Men vad ska man handla? Och hur sparar man mest pengar?

Här är 10 tips på de bästa fynden när du besöker Ullared!

Gekås i Ullared har räknat ut att snittkunden reser 21 mil enkel resa för att handla hos dem. Omkring fem miljoner besökare per år lägger fem miljarder på shopping i det numera riksberömda shoppingfenomenet till varuhus.

Vad som lockar är deras låga priser i kombination med det enorma utbudet på 35 000 kvadratmeter.

– Vi har aldrig rea eller specialkampanjer. Till oss ska man kunna komma när som helst på året och fynda, vårt mål är att alltid ha låga priser, lägre än alla andra, säger Jan Wallberg, koncern-vd på Gekås.

 

LÄS OCKSÅ: Hemligheterna du måste veta inför besöket på Ullared

Spara pengar på Ullared

Varor byts ständigt ut och därför finns heller inga prisuppgifter på hemsidan. Dock lägger man ut vissa bilder på en del nyinkomna varor. Emellanåt kommer det även in partier med märkeskläder. Om de sedan finns kvar vet man inte, det är en del av spänningen med att handla i Ullared.

Här finns allt man behöver till hemmet, men det är lätt att känna sig borttappad och inte veta var man ska börja. Kanske har man inte heller flera dagar på sig. Då är det bra att veta vad man ska leta efter. Här är de smartaste tipsen på vad du ska rikta in dig på, och hur du sparar mest pengar.

 

LÄS OCKSÅ: 22 konstiga men härliga saker du inte visste om Gekås Ullared

1. Strumpor/underkläder

Bunkra upp med både underkläder, strumpor, långkallingar och linnen till hela familjen. Sånt som går åt och slits fort. Oerhört billigt. 13 miljoner par strumpor varje år säljs inte utan anledning. Har du tur kan du även hitta märkesunderkläder.

2. Hygien/rengörings-artiklar

Även om det finns normalstora förpackningar är det mest extra stora förpackningar eftersom det ger störst valuta för pengarna. Schampo, balsam, hudkrämer och liknande blir väldigt förmånligt att bunkra upp. Varje år säljs 1,7 miljoner flaskor schampo. Är man här ska man också passa på att köpa stora kartonger med tvättmedel och maskindiskmedel.

3. Fryspåsar och andra engångsartiklar

Foto: Veronica Lundström Kristensen

Att de säljer mest fryspåsar i hela Sverige är inte så konstigt. De kostar inte många kronor, är lätta att ta med sig och går alltid åt. Enligt Gekås säljer man 100 000 fryspåsar om dagen! Bullformar kan du få för under tian – för 125 stycken, vilket gör att man säljer 100 miljoner bullformar varje år.

4. Kläder

En tredjedel av all Gekås försäljning är konfektion, och damkläderna har den största avdelningen. Många handlar kläder för flera säsonger framåt. Exempelvis säljs 700 000 par jeans per år! Har du tur kan det finnas ett parti riktiga märkeskläder precis när du kommer (utbudet byts ut och förnyas dagligen). Även barnkläder säljer stort. De finns från tio kronor och uppåt.

5. Husgeråd

Allt du kan tänkas behöva till ditt kök hittar du här. Kanske har du bestämt dig för att plastbanta, då kan du handla nya stekpannor, stekspadar och skärbrädor i andra material till bra pris. Eller varför inte någon ny köksmaskin som du önskat dig länge?

 

LÄS OCKSÅ: Ullareds-selfien som gjorde det svårt för Morgan och Ola-Conny att jobba

6. Hemtextilier/inredning

Allt som har med inredning att göra är oerhört populärt. Handdukar, mattor, lampor, lyktor, gardiner, här hittar du allt du kan tänkas leta efter. Och superbilligt!

7. Medieavdelningen

Gillar du cd-skivor kan du fynda i massor här. Men de har även bluetooth-högtalare, selfiepinnar, datortillbehör och annan teknik till låga priser.

8. Leksaker

Foto: Veronica Lundström Kristensen

Juletid är det rusning på just denna avdelning av naturliga skäl. Åker du andra tider på året är det större chans att det inte är lika utplockat. Fynda i deras enorma legoavdelning, bokavdelning, eller varför inte spel och barnfilmer (50 kronor styck) och babyleksaker. 4,6 miljoner leksaker säljer man om året.

9. Sportgrejer

Oavsett vilken sport du är intresserad av, här finns allt från fiske till ridning och vanliga gymkläder.

10. Livsmedel och lösgodis

Bor man inte alltför långt bort är det helt klart värt att även inhandla livsmedel här. Även om de inte har samma prutmöjlighet på mat som andra varor är Gekås mål att även vara billigast på mat. Har man lång hemresa kan man bunkra upp med torrvaror. Lösgodiset, som här ska vara billigast i Sverige, är också populärt, och då det är sådan åtgång är det alltid superfärskt!

 

LÄS OCKSÅ: Så blir ditt Ikea-besök så smidigt som möjligt

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!