Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Opinionsbloggen

Bawar Ismail till Expressens ledarsida

Bawar Ismail skrev för ledarsidan 2016. Efter flera år på Gefle Dagblad återvänder han nu till Expressen för ett sommarvikariat.

Vem är du?

– Till vardags pluggar jag juridik på Stockholms universitet. Min lediga tid brukar normalt delas upp mellan att tvinga mig till gymmet, hänga med familj och vänner, och slöa framför okomplicerade realityserier.

Vad har du gjort tidigare?

– När jag påbörjade mina juridikstudier tog jag tjänstledigt som ledarskribent på Gefle Dagblad. Innan dess avverkade jag en del vikariat på tidningar runt om i landet, pluggade statsvetenskap och drömde om att bli en folkkär deltagare i Paradise Hotel.

Vad skriver du helst om?

– Mycket av mitt opinionsbildande engagemang bottnar i en enkel önskan om ett tryggt och sammanhållet Sverige, så jag hoppar gärna på frågor som blottar vår bristfälliga integrationspolitik eller klena trygghetsarbete.

Vad behöver Sverige mer/mindre av?

– Mer folkvett och mindre IPA.