Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Opinionsbloggen

Sanna Rayman slutar som kolumnist på Expressen Ledare

Vad ska du göra nu?
Jag ska blir chefredaktör för Altinget, som är en sajt för bevakning av politik i Sverige och EU. 
Vad kommer du att sakna med Expressen?
Alltså, jag kommer inte sakna Expressen, jag kommer såklart att fortsätta läsa Expressen, som har en såväl en omistlig politikbevakning som ledande ledarsida. 
Vilken text har fått mest uppmärksamhet?
Hmm, jag vet inte, det är nog jämnt skägg mellan flera olika. Fick mycket respons både på texten om könsskillnader i sjukskrivningstal i somras och de olika krönikor jag skrivit om brottsutvecklingen har alltid gett mängder av feedback. Folk blev även muntra av min tolkning av nyordslistan häromåret. Senare tids coronatexter har också gett diger mejlskörd.
Vilka ämnen kommer du att fortsätta driva?
Nu kommer ju inte jag driva ämnen som opinionsbildare, utan snarare driva journalistik som en helt vanlig chefredaktör. Men det är klart att det finns frågor att ta med sig in i det. Läkemedelsförsörjningen, som jag skrivit en del om här är ett exempel. Sen tror jag att frågan om vem som påverkar politiken och hur kommer vara fortsatt relevant under lång tid. 
Lycka till, Sanna, och tack för den här tiden.
LEDARREDAKTIONEN