Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Alla blev rädda för oss!”

Filmen med Erik Almqvist och hans kumpaner. Christian Westling och Kent Ekeroth, får mig att tänka på tyskt 30-tal. Ja jag vet att det är en drastisk liknelse. Men det påminner om hur ett visst, stort parti hade huliganer som spred våld på stan, medan de slipsprydda gick den parlamentariska vägen till makten.

Erik Almqvist har ena foten i parlamentet, den andra i en stålskodd känga. Se hur vant han sparkar. Se så vant han sätter upp armarna i attackposition. Det känns som om han drömmer om den framtid då han kan hota och slå ner icke-blonda svenskar på gatan utan att det är något problem. Det känns som om han väntar på den framtiden. Som om han tror att den kommer, dagen då han kan ha kängor på båda fötterna. Han hotar Soran Ismail med att denna gyllene gryning nalkas.

Erik Almqvist ljög för Expressens David Baas om vad som hände den där natten 20210. Det är inte chockerande. Det krävs inga större psykologiska insikter för att se att Sverigedemokrater är lögnare. Jimmie Åkesson ljuger varenda gång han sätter på sig sin statsmannamässiga min och säger något lågmält. Inte alltid med ord, men hans uppsyn ljuger alltid. Jimmie Åkesson är sina huliganers högste härförare.Glöm inte det.

Det är inte heller chockerande att det trängs ord som blatte, babbe, hora och fitta i en Sverigedemokrats mun. Det är dock lite chockerande att Kent Ekeroth filmar detta och behåller filmen.

Men om man tänker efter är det inte så chockerande, heller. Det här är ju en underhållningsfilm för SD-huliganerna. En pärla. En klassiker. Sånt måste bevaras.

En sak är dock verkligt chockerande: sverigedemokraternas skratt när de går därifrån. De var inte ens arga. De var upprymda. De hade haft det dödskul. ”Alla blev rädda för oss!”

Det var kul att skrämmas, kul att hota, kul att bråka med den fantastiske Soran Ismail och den fantastiska Anna Östrand.

Ingen anständig människa kan rösta på SD. Så är det bara. Att ge sitt stöd åt SD är att ge huliganer med psykopatiska gapskratt i fickan, en del av makten över landet. Det är oursäktligt.

Kan Erik Almqvist och Kent Ekeroth sitta kvar i riksdagen efter detta. Om Sverigedemokraterna får bestämma: JAMENVISST!