Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Opinionsbloggen

Björn Söder, strandraggare

Sverigedemokrater brukar hävda att svensk kultur är hotad av invandrare som, med list och illvilligt barnafödande, ämnar ta över Sverige och göra det utrikiskt.

Nu visar det sig att SD är lite för sent ute. Tester av gamla benrester visar att den svenska kulturen gick under redan för 5 000 år sedan.

I tidernas begynnelse utgjordes The Swedish Model av jakt och samlande. Svenskarna var nomader som levde på sill och blåbär.

Denna tjusiga kultur gick emellertid under när fosterlandet invaderades av strandraggare från Medelhavet som hade den skitiga vanan att gräva ner frön i jorden. Sedan byggde de så kallade hus. Sedan slog de sig ner i husen på ett ytterst lättjefullt sätt och väntade på att fröna skulle ge något som hette skörd. De ägnade sig kort sagt åt agrikulturellt bidragsberoende. Ända tills PK-etablissemanget förstås började kalla det för ”jordbruk”.

I norra Sverige finns svenskheten kvar i genpölarna, medan de i söder är inkräktare.

Ni vet, sådana där som Jimmie Åkesson och Björn Söder.