Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Opinionsbloggen

Hans med dumstruten

Moderaten Hans Wallmark vill till Bryssel för att stoppa knarket.
Hans ”tror på nolltolerans!”. I går varnade han och Beatrice Ask för att man via internet och post kan köpa “allt från cannabis till kokain och hasch“.

En man som är av uppfattningen att cannabis och hasch är olika droger tror alltså att HAN kommer lyckas vinna det krig mot knark som efter 30 år bara går sämre. Det kan man skratta åt.
Många Europapolitiker lär känna ”noll tolerans” inför ännu en inkompetent svensk med narkotikapolitiskt storhetsvansinne.

Tragedin kring Dum-Hans är emellertid större. Copyriot konstaterar  att hans nolltolerans är en stomme i den moderata nätpolitiken.

”En röst på moderaterna är en röst på Hans Wallmark, som befinner sig på klart valbar listplats. Vidare är det bara att inse att debattartikeln uttrycker Moderata samlingspartiets officiella partilinje i nätfrågor om internet.”

För Moderaterna handlar nätet om knark och smuts och porr. Givetvis måste det då regleras hårt.
Alla som älskar internet bör rösta på något annat.