Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paret älskade för högt – fick stryk med pump

Älskogen uppskattades inte lika högt av grannen som av paret själva.

Till slut tröttnade han och gav mannen stryk.

Nu har han dömts till böter, skriver Hallandsposten.

Det kärlekskranka paret i Halmstad ägnade förra sommaren åt diverse förnöjsamheter i sänghalmen och de gjorde det till den grad att de störde grannen i trapphuset bredvid.

Enligt Hallandsposten bad paret grannen om ursäkt men i det lyhörda huset fortsatte störningarna och grannen blev allt mer påstridig i sina påstötningar om oljudet.

Slogs på gården

Till slut kallade han ut paret på gården och där slog och sparkade grannen på den högljudde mannen, kvinnan klarade sig undan med hotelser.

Händelsen polisanmäldes och grannen medger att han störts av oljuden från paret, han upplever också att paret medvetet fört oljud, bland annat genom att slå extra hårt i skåpsdörrar för att provocera honom.

Våldet och hotet med cykelpumpen känns han dock inte vid.

Tingsrätten går dock på parets linje och dömer mannen till dagsböter, totalt 11 000 kronor. Något skadestånd till det älskande paret i lägenheten bredvid blir det inte eftersom gärningarna inte är kränkande nog, rapporterar HP.