Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-stjärnan blir figur i datorspel om hästar

Så här skulle Tobbe Larsson-avataren kunna se ut. OBS: Bilden är en arbetsskiss.

Tobbe Larsson är känd för att hjälpa barn och unga med deras hästar i SVT:s Ponnyakuten. Nu tar hästartisten klivet in i cybervärlden och blir avatar i ett dataspel.

Hästartisten Tobbe Larsson är aktuell på flera fronter. Under sommaren kommer han att samarbeta med kompisen Erik Saade på Sjörup Prästgård med en rad hästshower där musiken, av förklarliga skäl, får ett generöst utrymme. Showens namn, Horsepower and pop, ger i alla fall en fingervisning om vad det handlar om. Men redan på torsdag är det inspirationsdag på gården med tips och tricks för den hästintresserade. Då finns tränaren Pether Markne och dressyrryttaren Birgitta Kjellin på plats för att dela med sig av sina kunskaper. Dessutom finns bloggarna Nellie Berntsson och Magdalena Graaf på plats med sina hästar.

Tobbe Larsson är alltså även aktuell som avatar i Star Stable. Ett äventyrsspel om hästar där unga hästentusiaster får utforska en fantasivärld från hästryggen. Precis som i verkliga livet kommer Tobbe Larsson-avataren att ge råd om hur man dresserar sin häst.

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!