Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Superkonditorn My Feldts bebislycka: ”Coolt va?”

Konditorn: "Lita på sin egen förmåga"
My Feldt skriver om sin bebislycka på Instagram.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Här är superkonditorn och författaren My Feldts bebislycka. 

I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av glädjebeskedet att hon väntar barn med pojkvännen Eric. 

”Coolt va! 4-barns mamma ligger det ju ändå något himla tungt i!!

Eric skall bli pappa för första gången och vips blir vi sex personer i vår stora familj”

Kändiskonditorn My Feldt väntar sitt fjärde barn, det första tillsammans med pojkvännen Eric. I ett inlägg på Instagram på tisdagskvällen delar hon med sig av glädjebeskedet. 

”Eric och jag skall få en liten, liten bebis. Coolt va! 4-barns mamma ligger det ju ändå något himla tungt i!!

Eric skall bli pappa för första gången och vips blir vi sex personer i vår stora familj.”

My Feldt driver Feldts bröd och konfekt och Tivolikiosken i Halmstad. Hon har också skrivit två stycken böcker, Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga och Rullrån och tankebrus : en bakbok för livet och döden. 

Konditorn My Feldt.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

”Trumvirvlar på detta” 

Dessutom driver hon en webbshop där man kan köpa allt från olika former av konst till vykort, emaljmuggar och kläder. Vidare har hon synts ofta i tv och till hösten sitter hon i juryn i SVT:s nya storsatsning där familjer ska göra upp om att bli mästare i matlagning. 

Hon fortsätter glädjebeskedet på Instagram: 

”Noll orolig! Man är ju uppväxt med sex syskon och mängder med dagbarn, hade 27 babydockor jag tog hand om, har varit morsa i 12 år, kan både amma, sova, grädda våfflor och öppna företag samtidigt, det är väl beprövat! Det blir trumvirvlar på detta!”

https://www.instagram.com/p/COdjhq8HogZ/

Feldt: ”Den handlar om känslan av tivoli”

Konditorn My Feldt om sin senaste bakbok