Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sanna Nielsens och Joakim Ramsells kärlekslycka

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell träffades när de jobbade tillsammans.
Foto: SVEN LINDWALL
Paret blev föräldrar till en liten pojke i slutet av oktober.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Sanna Nielsen.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
”Vi lärde känna varandra på scenen innan vi blev ett par” har Sanna Nielsen berättat.
Foto: ANDREAS HILLERGREN / TT NYHETSBYRÅN
Sanna Nielsen har varit tillsammans med sin Joakim i över 13 år.
Foto: SVEN LINDWALL
1 / 7

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell meddelade i maj i år att de väntar barn.

Efter mer än 13 år tillsammans blev de i slutet av oktober föräldrar till en liten pojke.

Här är deras kärlekssaga.

Paret har hängt ihop sedan 2008 och Joakim Ramsell, 49, arbetar precis som Sanna Nielsen, 36, med musik – det var också så paret fann varandra. De började jobba ihop på scen och därifrån växte kärleken fram, något Sanna Nielsen berättat om tidigare i en intervju med Expressen.

– Vi lärde känna varandra på scenen innan vi blev ett par. De två turnéerna vi gjorde ihop – när det bara var jag och hans gitarr – är nog de roligaste jag gjort, sa hon 2015.

Paret har genom åren jobbat tätt ihop. Ramsell började som gitarrist i Nielsens band och de blev snart vänner. Men ganska snabbt övergick vänskapen i något mer, och 2008 blev de officiellt ett par.

Snart flyttade de in i en tvårummare i Årsta, söder om Stockholm, där de också bodde fram till förra året. Då gick flyttlasset till Tyresö och en villa på 177 kvadratmeter.

När Sanna Nielsen och Joakim Ramsell förra hösten gästade TV4:s ”Malou efter tio”, berättade en öppenhjärtig Nielsen om kärleken.

– Det är så fantastiskt, för efter tolv år med ”Jocke”, jag tycker att jag känner honom ganska bra och han känner mig väldigt bra, men det finns fortfarande saker som jag blir så här inför: ”Jaha, är du så?”. Och det tycker jag är så skönt, det finns alltid nya grejer att lära känna hos varandra, sa Nielsen i programmet.

Så får de kärleken att fortsätta blomstra

Sanna Nielsen berättade för Expressen sommaren 2020 vad hon tror är hemligheten till att kärleken fortsätter att blomstra.

– En ömsesidig respekt. Hänsyn, förståelse och att vi bryr oss om varandra – det är grundläggande, berättade hon då.

Och i slutet av maj, på mors dag, meddelade Sanna Nielsen att hon och Joakim Ramsell väntade sitt första barn tillsammans.

I slutet av oktober var väntan äntligen över när de blev föräldrar till en liten pojke. På Instagram har Nielsen berättat om den stora lyckan.

”Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick”, skrev hon nyligen i ett inlägg till en bild på hennes finger omslutet av sonens hand.

https://www.instagram.com/p/CVtANhDD4Uj/