Premiären av "Gunhild Live" sker på påskdagen, klockan 20.00, på Kvällspostens Facebooksida. Foto: CHRISTER WAHLGRENPremiären av "Gunhild Live" sker på påskdagen, klockan 20.00, på Kvällspostens Facebooksida. Foto: CHRISTER WAHLGREN
Premiären av "Gunhild Live" sker på påskdagen, klockan 20.00, på Kvällspostens Facebooksida.  Foto: CHRISTER WAHLGREN
Musik – på beställning. Det blir det i nya programmet. Foto: PEO MÖLLERMusik – på beställning. Det blir det i nya programmet. Foto: PEO MÖLLER
Musik – på beställning. Det blir det i nya programmet. Foto: PEO MÖLLER

Premiär för Gunhild Carlings musikprogram på Kvällsposten

Publicerad

På påskdagen klockan 20.00 är det premiär för Gunhild Carlings underhållningsprogram "Gunhild Live" i Kvällspostens kanaler.

Med fokus på musiken och glädjen tar Gunhild med tittarna på sina resor över världen, pratar om aktuella ämnen och har intressanta gäster.

– Folk kommer att få önska låtar som vi spelar, säger Gunhild Carling.

Premiären för "Gunhild Live" sänds nu i kväll – ett nytt underhållningsprogram som Kvällspostens läsare kan ta del av via en direktsändning på Facebook, och senare även på KvP.se.

Påskdagen klockan 20.00 på Kvällspostens Facebooksida. SE PROGRAMMET HÄR.

Programmet, som leds av folkkära artisten Gunhild Carling, kretsar kring musik och underhållning och tittarna kommer själva att kunna önska låtar som Gunhilds band ska spela i programmet.

– Jag bara spelar dem så som tittarna önskar. Många har önskat contrymusik det senaste, men jag gillar känslan av att man kommunicerar med läsarna och resonerar kring valet. "Nu har den här personen valt att höra den här låten", så får vi se vad det kan vara, säger Gunhild Carling.

Några begränsningar i musikvalet finns inte – allas favoritlåtar, oavsett genre, kan komma med i programmet.

Hedrar svenska terroroffren

Programmet innehåller också en del underhållning, som klipp från Gunhilds resor över världen. I premiärprogrammet tas gamla svenska påskseder upp. Det inleds också med ett klipp från Times Square i New York, då Guhild Carling spelar den svenska nationalsången.

– Det är för att hedra offren i terrorattacken i Stockholm. Det var mycket rapportering om det även i USA, förklarar hon.

Framöver kommer programmet också att ha inbjudna gäster som kan spela med i musiken och samtala. Ibland är det matlagning – känslan är helt enkelt att man som tittare ska få en trevlig timme med underhållning och musik, där man själv kan interagera.

– Klockan 21, efter programmet, sätter jag mig och chattar med tittarna på Kvällspostens Facebook, säger Gunhild.

I programmet får man följa med Gunhild på resorna runt om i världen.Foto: LILI BONMATI

Internationellt program

Den senaste tiden har Gunhild spelat på två utsålda konserter i Arizona och New York, och den känslan – med en stor gnutta kärlek till musiken – kommer hon att ha med sig in i programmet.

Programmet har tidigare sänts i Gunhild Carlings egna kanaler, på Youtube och Facebook, och har redan i dag en stor internationell publik.

– Språket kommer att vara så att tittare från hela världen förstår, vi blandar svenska och engelska. Det kommer att handla om folks önskningar och om musik och underhållning, säger Gunhild.

Premiären är på påskdagen, klockan 20.00, på Kvällspostens Facebooksida. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag