Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Premiär för Gunhild Carlings musikprogram på Kvällsposten

Premiären av "Gunhild Live" sker på påskdagen, klockan 20.00, på Kvällspostens Facebooksida. Foto: CHRISTER WAHLGREN
Musik – på beställning. Det blir det i nya programmet. Foto: PEO MÖLLER

På påskdagen klockan 20.00 är det premiär för Gunhild Carlings underhållningsprogram "Gunhild Live" i Kvällspostens kanaler.

Med fokus på musiken och glädjen tar Gunhild med tittarna på sina resor över världen, pratar om aktuella ämnen och har intressanta gäster.

– Folk kommer att få önska låtar som vi spelar, säger Gunhild Carling.

Premiären för "Gunhild Live" sänds nu i kväll – ett nytt underhållningsprogram som Kvällspostens läsare kan ta del av via en direktsändning på Facebook, och senare även på KvP.se.

Påskdagen klockan 20.00 på Kvällspostens Facebooksida. SE PROGRAMMET HÄR.

Programmet, som leds av folkkära artisten Gunhild Carling, kretsar kring musik och underhållning och tittarna kommer själva att kunna önska låtar som Gunhilds band ska spela i programmet.

– Jag bara spelar dem så som tittarna önskar. Många har önskat contrymusik det senaste, men jag gillar känslan av att man kommunicerar med läsarna och resonerar kring valet. "Nu har den här personen valt att höra den här låten", så får vi se vad det kan vara, säger Gunhild Carling.

Några begränsningar i musikvalet finns inte – allas favoritlåtar, oavsett genre, kan komma med i programmet.

Hedrar svenska terroroffren

Programmet innehåller också en del underhållning, som klipp från Gunhilds resor över världen. I premiärprogrammet tas gamla svenska påskseder upp. Det inleds också med ett klipp från Times Square i New York, då Guhild Carling spelar den svenska nationalsången.

– Det är för att hedra offren i terrorattacken i Stockholm. Det var mycket rapportering om det även i USA, förklarar hon.

Framöver kommer programmet också att ha inbjudna gäster som kan spela med i musiken och samtala. Ibland är det matlagning – känslan är helt enkelt att man som tittare ska få en trevlig timme med underhållning och musik, där man själv kan interagera.

– Klockan 21, efter programmet, sätter jag mig och chattar med tittarna på Kvällspostens Facebook, säger Gunhild.

I programmet får man följa med Gunhild på resorna runt om i världen. Foto: LILI BONMATI

Internationellt program

Den senaste tiden har Gunhild spelat på två utsålda konserter i Arizona och New York, och den känslan – med en stor gnutta kärlek till musiken – kommer hon att ha med sig in i programmet.

Programmet har tidigare sänts i Gunhild Carlings egna kanaler, på Youtube och Facebook, och har redan i dag en stor internationell publik.

– Språket kommer att vara så att tittare från hela världen förstår, vi blandar svenska och engelska. Det kommer att handla om folks önskningar och om musik och underhållning, säger Gunhild.

Premiären är på påskdagen, klockan 20.00, på Kvällspostens Facebooksida. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!