Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malin Åkermans mysiga smygpremiär med familjen

Malin Åkerman är högaktuell med huvudroll i Tomas Ledins ”En del av mig hjärta” som hade premiär på juldagen.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Malin Åkerman hade smygpremiär på nya filmen ”En del av mitt hjärta” hemma på Näset med familjen.Foto: Magnus Åkerman

Inför jul samlades hela familjen Åkerman i Falsterbo och bjöd på en exklusiv förhandsvisning av filmen ”En del av mitt hjärta” i Höllviken.

För Malin Åkerman och hennes systrar var det ett unikt tillfälle att träffas allihop.

– Jag tror att det nästan var fem år sedan vi alla var samlade sist, säger pappa Magnus Åkerman.

Malin Åkerman är högaktuell med huvudroll i Tomas Ledins ”En del av mig hjärta” som hade premiär på juldagen. Hemma i Falsterbo, där Malins pappa Magnus Åkerman bor, blev det en familjär smygpremiär.

Passande nog samlades hela familjen Åkerman med sina respektive och barn hemma i Falsterbo, vilket är ovanligt, berättar pappa Magnus Åkerman.  

– Jag tror att det nästan var fem år sedan vi alla var samlade sist. Alla döttrarna är här, barnbarn och svärsöner. Vissa kommer hela vägen från LA så svärsönerna (skådespelarna Tom Payne, känd från The Walking Dead, och Jack Donnelly från fantasyserien Atlantis) har vilat upp sig rejält sedan de kom hit. Tom har inte varit ledig från inspelningar sedan förra sommaren så han har en del att ta igen, säger Magnus Åkerman. 

Magnus Åkerman, farfar Jonas Åkerman, Malin Åkerman och hennes mamma Pia Åkerman.Foto: Zap events

”Alla fick hälsa på Malin”

Inför Malin Åkermans premiär i samband med hennes visit i Sverige passade Magnus på att styra upp en exklusiv liten premiär för nära och kära men också för Höllvikenborna. 

– Det var som att slå flera flugor i en smäll. Jag fick samla alla mina vänner och familj och det var roligt för omgivningen, vi som bor här omkring. Alla fick träffa och hälsa på Malin och ta bilder, det var mycket uppskattat. Filmen tycker jag för övrigt är fantastisk. Den är välgjord och påkostad, säger Magnus Åkerman och fortsätter:

– Jag blir så imponerad över Malins bredd och kompetens, hennes naturlighet och hennes ödmjuka sätt att vara. Jag tror att det är relativt svenskt om vi jämför med amerikanare. Att hålla fotfästet kvar trots framgångar. 

Hela familjen åt traditionellt julbord

Det var ett par intensiva dagar för Malin innan julledigheten slog till. Pressdagar och hennes medverkan i TV4:s ”Hellenius Hörna” stod på agendan. Efter det återstod vila och återhämtning. 

– Vi bjöd med hela familjen till Skanörs gästgivaregård för traditionellt julbord. Malin har trots att hon bor i Los Angeles varit här och firat jul flera år. Hon älskar julbord och våra traditioner. 

Och julfirandet fortsatte innan Malin Åkerman och Jennifer Åkerman for vidare till England där deras respektive kommer ifrån. 

- Lillejulafton firade vi med varmrökt lax, romsås och en nostalgitripp på Kaptensgården här i Falsterbo. Vi brukade vara här förr mycket, när flickorna var små. Det var alltid knökfullt lillejulafton och ja, ett riktigt fylleslag med drinkar och dans. 

Malin Åkerman spelar en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld, Isabella, i musikalen ”En del av mitt hjärta” av Tomas Ledin. Premiär juldagen 2019. 

LÄS MER: Malin Åkermans avslöjande efter kraschade äktenskapet

Ladda ner Kvällspostens app!

Malin Åkerman berättar om första svenska rollen

”Kändes rätt i magen”.