Här myser prinsparet på Aviciis spelning. Foto: / Christian OrnbergHär myser prinsparet på Aviciis spelning. Foto: / Christian Ornberg
Här myser prinsparet på Aviciis spelning.  Foto: / Christian Ornberg
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia dansade loss under spelningen. Foto: Alex Ljungdahl / ALEX LJUNGDAHLPrins Carl Philip och prinsessan Sofia dansade loss under spelningen. Foto: Alex Ljungdahl / ALEX LJUNGDAHL
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia dansade loss under spelningen. Foto: Alex Ljungdahl / ALEX LJUNGDAHL
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia passade på att se Aviciis sista spelning. Foto: / Christian OrnbergPrins Carl Philip och prinsessan Sofia passade på att se Aviciis sista spelning. Foto: / Christian Ornberg
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia passade på att se Aviciis sista spelning. Foto: / Christian Ornberg
Prinsparet anlände strax före konsertens start till Tallriken i Malmö. Foto: / Fritz SchibliPrinsparet anlände strax före konsertens start till Tallriken i Malmö. Foto: / Fritz Schibli
Prinsparet anlände strax före konsertens start till Tallriken i Malmö.  Foto: / Fritz Schibli
Prinsessan Sofia satt i baksätt, medan prins Carl Philip rattade bilden själv. Foto: / Fritz SchibliPrinsessan Sofia satt i baksätt, medan prins Carl Philip rattade bilden själv. Foto: / Fritz Schibli
Prinsessan Sofia satt i baksätt, medan prins Carl Philip rattade bilden själv.  Foto: / Fritz Schibli

Kungligt kärleksmys under Aviciis konsert

Publicerad

I kväll gör Tim "Avicii" Bergling sin sista spelning i Sverige – och prins Carl Philip och prinsessan Sofia är på plats.

Prinsparet anlände i bil till arenan Tallriken i Malmö under fredagskvällen.

Under konsertens första minuter myste de inne på vip-avdelningen.

I kväll tar Tim "Avicii" Bergling, 26, farväl av sin svenska publik i Malmö.

15 tusen biljetter är sålda – i publikhavet på vip-avdelningen finns bland andra prins Carl Philip och prinsessan Sofia att finnas.

De anlände med bil till området under fredagskvällen. Och bara minuter innan konserten började leddes prins Carl Philip och Sofia från bakom scenen, över gräsmattan och upp på vip-hyllans nedre del.

Carl Philip och Sofia står bakom röda band med klar sikt över scenen. Prinsen är på ett strålande humör och dansar i takt till musiken.

Prinsparet på Avicii-spelning i Malmö

När prinsparet vigdes den 13 juni 2015 i Slottskyrkan i Stockholm spelade den svenska succé-dj:n på bröllopsfesten. Efteråt tackade Tim Bergling för förtroendet.

"Tack så mycket för en fantastisk upplevelse och för att jag fick vara med på er speciella kväll. Grattis prins Carl Philip och prinsessan Sofia - jag önskar er allt det bästa", skrev han då på Instagram.

 

 

LÄS MER: "Avicii är knappast klar – nu börjar nästa kapitel"

 

 

Avicii började uppladdningen för kvällen redan under förmiddagen med en hälsning till sina svenska fans.

"Tack Estonia och Weekend festival. Om några timmar gör jag min sista spelning någonsin i Sverige. Det här blir kul Malmö", skrev han då på Instagram.

 

 

LÄS MER: Här är det stora miljonregnet över Avicii

 

 

Och det väntas bli en speciell kväll för dj-stjärnan. Inte bara har han kungligt stöd på plats i Malmö – hans familj och vänner finns också där för Aviciis sista Sverigespelning.

– När alla nära och kära som inte brukar vara på plats kommer som familj och föräldrar, då blir det extra speciellt, säger Eric Ebbing, arrangör till konserten men också vän till stjärnan.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag

Mest delat just nu