Kungligt kärleksmys under Aviciis konsert

Här myser prinsparet på Aviciis spelning.
Foto: / Christian Ornberg
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia dansade loss under spelningen.
Foto: Alex Ljungdahl / ALEX LJUNGDAHL
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia passade på att se Aviciis sista spelning.
Foto: / Christian Ornberg
Prinsparet anlände strax före konsertens start till Tallriken i Malmö.
Foto: / Fritz Schibli
Prinsessan Sofia satt i baksätt, medan prins Carl Philip rattade bilden själv.
Foto: / Fritz Schibli

I kväll gör Tim "Avicii" Bergling sin sista spelning i Sverige – och prins Carl Philip och prinsessan Sofia är på plats.

Prinsparet anlände i bil till arenan Tallriken i Malmö under fredagskvällen.

Under konsertens första minuter myste de inne på vip-avdelningen.

I kväll tar Tim "Avicii" Bergling, 26, farväl av sin svenska publik i Malmö.

15 tusen biljetter är sålda – i publikhavet på vip-avdelningen finns bland andra prins Carl Philip och prinsessan Sofia att finnas.

De anlände med bil till området under fredagskvällen. Och bara minuter innan konserten började leddes prins Carl Philip och Sofia från bakom scenen, över gräsmattan och upp på vip-hyllans nedre del.

Carl Philip och Sofia står bakom röda band med klar sikt över scenen. Prinsen är på ett strålande humör och dansar i takt till musiken.

Prinsparet på Avicii-spelning i Malmö

När prinsparet vigdes den 13 juni 2015 i Slottskyrkan i Stockholm spelade den svenska succé-dj:n på bröllopsfesten. Efteråt tackade Tim Bergling för förtroendet.

"Tack så mycket för en fantastisk upplevelse och för att jag fick vara med på er speciella kväll. Grattis prins Carl Philip och prinsessan Sofia - jag önskar er allt det bästa", skrev han då på Instagram.LÄS MER: "Avicii är knappast klar – nu börjar nästa kapitel"Avicii började uppladdningen för kvällen redan under förmiddagen med en hälsning till sina svenska fans.

"Tack Estonia och Weekend festival. Om några timmar gör jag min sista spelning någonsin i Sverige. Det här blir kul Malmö", skrev han då på Instagram.LÄS MER: Här är det stora miljonregnet över AviciiOch det väntas bli en speciell kväll för dj-stjärnan. Inte bara har han kungligt stöd på plats i Malmö – hans familj och vänner finns också där för Aviciis sista Sverigespelning.

– När alla nära och kära som inte brukar vara på plats kommer som familj och föräldrar, då blir det extra speciellt, säger Eric Ebbing, arrangör till konserten men också vän till stjärnan.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.