Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Charlotte Perrelli och maken har bytt roller

Jessica Wahlgren, som tidigare var gift med Linus Wahlgren, verkar sväva på små rosa moln.
Anders Jensen, 47, är gift med Charlotte Perrelli, 44.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Charlotte Perrellis make Anders Jensen har tidigare fått ställa om sitt liv helt för att familjen ska få ihop livspusslet. 

Den senaste tiden har det varit ombytta roller. 

Så mycket som han flängt runt med mig så är det väl inte mer än rätt att jag ställer upp på honom”, skriver Perrelli i ett blogginlägg.

Charlotte Perrelli, 47, har varit öppen med att det har krävts stora uppoffringar av maken Anders Jensen, 44, för att de ska få ihop sitt familjeliv med hennes karriär. Han har ibland fått ställa om sitt liv helt, till exempel 2017 när Charlotte Perrelli gav sig ut för en turnésommar med Diggiloo.

Då behövde Anders Jensen ta semester för att lösa det logistiska vardagspusslet och ta hand om barnen. 

– Vi åker husbil – det blir skönt och är väldigt smidigt. Barnen har någonstans att hänga och kan softa om det blir dåligt väder, sa Charlotte Perrelli då

”Ställer upp för honom”

Men nu är det ombytta roller. Anders Jensen har haft en intensiv jobbperiod inför börsnoteringen av Ryds bilglas, som han är vd för. 

Koncernen har även köpt upp 235 verkstäder i Spanien. Den här gången har Charlotte Perrelli åkt med maken på dennes jobbresa för att hålla honom sällskap. 

”Nu är vi i Barcelona. Anders jobbar och jag dräller runt. Så mycket som han flängt runt med mig så är det väl inte mer än rätt att jag ställer upp på honom. Älskar Barcelona men i dag var inte vädret på vår sida…. Tog i alla fall en promenad i regnet”, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg. 

”Håller hög klass”

Paret bodde på det 5-stjärniga hotellet Mandarin Oriental – och njöt bland annat av ett glas champagne på hotellets takterrass som har utsikt över La Sagrada Familia. 

Perrelli, som ju är känd för att vara lite av en arbetsmyra, hade nu möjlighet att koppla av och ägnade sig bland annat åt shopping när maken arbetade. 

Älskar att det finns små bord för handväskorna precis överallt”, skriver hon på sin blogg. 

Paret har två barn ihop.
Foto: TT NYHETSBYRÅN

”Min man vet vad jag gillar”

I helgen, tillbaka hemma i Sverige, fick Charlotte Perrelli en överraskning av Anders på sin födelsedag. Ett inslaget paket från Chanel som innehöll ett par skor. 

Min man vet vad jag gillar och vad jag saknar i min garderob”, skriver hon i ett Instagram-inlägg

Inlägget följdes av en uppmuntrande kommentar från Nanne Grönvall. 

Wow vad super snygga”, skrev hon följt av en hjärtemoji. 

Charlotte Perrelli, 47, blev ett med det svenska folket redan 1999 – när hon tog hem vinsten i Eurovision Song Contest. 

Sedan dess har hon vunnit Melodifestivalen ytterligare en gång och även varit programledare för folkfesten tre gånger. Charlotte Perrelli har även släppt tre böcker, sjungit i dansband och släppt en egen hudvårdsserie.

https://www.instagram.com/p/CUwysK4oAkw/https://www.instagram.com/p/CUiNU7joZ2m/https://www.instagram.com/p/CUouMEyoOSn/

SE MER CHARLOTTE PERRELLI: Charlotte Perrelli öppnar för att var med igen

”Fatta att jag har varit med i fyra decennier”