Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anne Linnet skiljer sig – kärleken finns kvar

Foto: Stefan Lindblom

Efter tre år tillsammans har den danska sångerskan och sjubarnsmamman Anne Linnet, 60, och hennes unga fru Tessa Franck, 26, separerat.

- Vi har skilt oss men kärleken finns fortfarande kvar, säger Danmarks mest excentriska rockstjärna.

Ända sedan hon blev en hyllad popstjärna i början av 1970-talet har Anne Linnet skapat rubriker och låtit tala om sig. Har det inte handlat om kvinnokamp, bisexualitet och sadomasochism så har det varit hennes karriär både som låt-skrivare och artist ihop med andra kända musiker.

Men under många år talade Anne Linnet tyst om sitt privata liv. Därför dröjde det ett tag innan pressen fick nys om att hon hade gift sig med den 34 år yngre Tessa Franck. Paret har två barn, 3 år och 8 månader gamla, och har de senaste åren bott i ett 500 kvadratmeter stort hus som Anne Linnet köpte i centrala Köpenhamn 1998.

- Nu har Tessa flyttat in i en egen lägenhet bredvid min. Parförhållandet passade oss inte, men vi känner fortfarande kärlek till varandra, skriver Anne Linnet i ett pressmeddelande.

Anne Linnet har inte bara sju egna barn - två från ett heterosexuellt äktenskap, ett av en donator, två via adoption och nu två små med sin ex-fru Tessa. Hon är också farmor till en 2-årig pojke.

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!