Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Fakta

Gör: Skriver, lagar mat och slöar.
Född: 1949 (efter Kristus) i Stuvsta utanför Stockholm
Började skriva för Kvällsposten: Jag minns ärligt talat inte. Men det var Per Svensson som anställde mig. Skyll på honom!
Har tidigare: Har varit journalist i hela mitt vuxna liv – nyhetsreporter, sportreporter, feature, redigering men sedan 90-talet allt mer inriktad på krönikor. Varvat med stand up, revyer, kabaréer, radio, tv samt skrivit fem böcker, sketcher och en fars. Men har även jobbat som lagerarbetare, tidningsutdelare, biltvättare, gajman, rörläggarlärling, pinnpojke, bakplåtsskrapare, portier, piccolo, industristädare, bartender, servitör samt ett år som reseledare i Bangkok. Tillbringade ett år med att lifta runt i Latinamerika.
Skriver om: Precis allt. Försöker hänga med i nyhetsflödet och vara dagsaktuell med en twist. Älskar journalistik som ett uppflammande bloss som sedan försvinner och ersatts med nya sensationer. Starkt beroende av humor.
Gillar: Laga mat, vara med min familj, skratta. Och skriva.
Bonusinfo: Är trots allt detta tämligen tråkig.

MRMADHAWKS BLOGG
Har haft en enorm betydelse sedan 2015