Erik Direkt

Nu väntar magisk afton med Alladin

Publicerad
Uppdaterad
Suget efter biljetter till Malmö Amatörförenings musikalföreställning av Alladin var minst sagt stort. Massor av KvP-läsare har skaldat och svarat på frågorna som producenten Lisbeth Jönsson på MAF ställt. Alla visste rätt svar och det var sannerligen ingen lätt uppgift att välja ut de rätta vinnarna.  Men här kommer namnen på de som vinner biljetter till Alladin 18 februari klockan 19.
Grattis - biljetterna kommer med posten.

Vill visa barnbarnen att
Aladdin tillhör en sagoskatt.
Och inte bara en chokladask till jul
utan en musikal, säkert jättekul!

MARIANNE GUSTAFSSON,
LOMMA
 
Ensam mamma önskar vinna ,
tack vare lampans magiska under
för att tillsammans med barnen få roliga stunder!

EVA BERLIN NILSSON, OXIE

Mormor, mamma och barn
Musikaler har oss i sitt garn
Mystik och prakt Aladdins makt
Nu är vi efter biljetter på jakt.

ELSBETH NILSSON, LUND

Ser fram emot kväll med magi,
musikalisk resa till orientalisk
fantasi, få min ande-önskning
uppfylld som pricken över i!

BERIT BENGTSSON, YSTAD

Dax för tjejträff och jag har två val,
att lyssna på kompisarnas eviga tjatter,
eller att bjuda dem på musikal

NINIELLE LARSSON-JAKOB,
HÄLJARP


Gapflabb i företagarvärlden.
Är man ute för att göra bra affärer är det nog läge att ställa kosan mot Staffanstorp. Företagarföreningen hade nämligen "kick-off" hos Kent Nilsson och hans Arlövsrevy i lördags och mungiporna gick runt på gänget.
Undra på det, först fick de en smakfull buffé i företaget Vilax nya konferenslokaler och sedan körde Bussapågarana gänget till Arlöv.
Basen för basset, gamle KvP-räven Jimmy Olsson hade all anledning att vara nöjd.

Bedrövligt minne.
I dag är det 65 år sedan Baltutlämningen. Ett stycke svensk historia som vi verkligen inte kan vara stolta över. Det tog 48 år innan Sverige bad om ursäkt och reservationslöst beklagade oförrätten.

Till sist ... I morgon är det 59 år sedan Gösta "Snoddas" Nordgren slog igenom med sin Flottarkärlek. Det var på den tiden då vi satt klistrade vid radioapparterna och lyssnade till Lennart Hylands populära Karusellen. Hört på Vesterbro - Den bedste måde at huske julen på i mange måneder fremover er at bruge sine kontokort!Till

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag