Foto: LENNART REHNMAN
 Foto: LENNART REHNMAN

Visa upp din sommar med Kvällsposten!

Publicerad

Semestertiderna är här!

Var befinner du dig i sommar? 

Kvällsposten vill visa upp härliga sommarbilder från Sydsverige och behöver din hjälp – tagga dina bästa semesterbilder på Instagram med hashtagen #kvpsommar!

Just nu råder det semestertider runtom i landet och många kanske befinner sig på resande fot. Ta chansen att dela med dig av dina roliga, härliga och bästa ögonblick från semestern i Sydsverige till Kvällsposten. 

Kanske befinner du dig vid en sjö eller klättrar på de kvarstående delarna av den populära turistattraktionen Nimis? Ales stenar? Är du på campingsemester med familjen eller polarna? Eller tillbringar du kanske tid på ditt smultronställe någonstans i Sydsverige?

Gör så här: 

1. Ladda upp bilden på ditt Instagramkonto.

2. Beskriv kort var du befinner dig på platsen, gärna mer om du själv vill.

3. Tagga sedan bilden med hashtagen #kvpsommar 

Under sommaren kommer Kvällsposten att visa upp läsarnas bilder både på Instagram och i tidningen.

Glöm inte att följa Kvällspostens Instagramkonto för att ta del av alla semesterbilder under sommaren.

Trevlig sommar! 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag