Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vem ligger bakom det brutala sprängdådet?

Statsminister Stefan Löfven har kallat bomberna i Sverige för regeringens viktigaste fråga.Foto: Helen Rasmusen

I Hässleholm kastar sig en mamma över sina barn, strax innan en bomb exploderar på balkongen.

I ett trapphus i Malmö skriker en tonåring av smärta. Han skickades för att varna en sovande barnfamilj med dynamit lagd i en termos, men han har begått ett misstag och laddningen har lösts ut för tidigt.

Under 2019 har Sverige drabbats av fler än hundra sprängdåd. Stefan Löfven har kallat våra lokala bomber för regeringens viktigaste fråga.

Expressens reporter Johanna Karlsson följer ett av fallen. Hon hamnar mitt i en grupp unga kvinnor som hånskrattar åt vittnen i tingsrättens säkerhetssal, 18-åriga pojkar som offras och försvarsadvokater som pratar högt om vad som händer i en stor Malmöfamilj.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

För att genomföra köpet kommer en reservation på 69 kr att göras på ditt konto. Beloppet återbetalas inom kort.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Viruskriget i hemmen

Så här mycket tjänar de folkkära nyhetsankarna

STOR LISTA: De drar in miljoner

Stjärnorna som har varit otrogna

• Smög runt i skogen • Påkommen i garderoben • Bildbevisen