Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rånare hotade med pistol och gevär

Två beväpnade gärningsmän rånade på tisdagskvällen en restaurang i Fosie, Malmö.

De ska ha hotat personalen med något som liknade en pistol och ett gevär.

– Det pågår ett spårningsarbete med hund efter rånarna, säger Rickard Lundqvist, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.

En restaurang i Fosie, Malmö, blev på tisdagskvällen utsatt för ett rån. Gärningsmännen var maskerade och beväpnade med vad som såg ut som en pistol och ett gevär.

De två rånarna ska ha tvingat till sig kontanter och lämnade sedan restaurangen, en pizzeria enligt Sydsvenskan, till fots.

– Nu pågår det ett spårningsarbete med hund efter rånarna. Vi är även ute i området med andra resurser, så som radiobilar, säger Rickard Lundqvist, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.

Larmet kom till polisen vid 21.06, det var en anhörig till restaurangägaren som larmade. Själv rånet ska ha skett i nära anslutning till att polisen fick höra om det.

Skadeläget oklart

Det var en anhörig till restaurangägaren som larmade polisen. Ingen ska ha kommit till fysisk skada i samband med rånet.

– Ambulans begärdes till platsen, säger Rickard Lundqvist.

Polis är på jakt efter gärningspersonerna i området. De har fått in ett visst signalement som de väljer att inte gå ut med.

– Vi är i ett intensivt skede i ärendet när vi både jagar misstänkta och är på platsen för att samla in information. Vi har inte all info klar för oss, säger Rickard Lundqvist.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!